Afbeelding
Foto:

Dumping hennepafval

HUIJBERGEN - De politie zoekt getuigen van een fikse hennepafvaldumping aan de Schouwenbaan tussen Huijbergen en Wouwse Plantage. Een fikse hoeveelheid hennepafval werd vrijdagmorgen deels in de berm en gedeeltelijk op de rijbaan aangetroffen. Getuigen worden gevraagd om zich te melden bij de politie. Wanneer de dumping exact heeft plaatsgevonden is onduidelijk. De gemeente is ter plaatse gekomen om het hennepafval af te voeren. Is u de laatste dagen iets verdachts opgevallen in de omgeving van de Schouwenbaan? Of heeft u tips over de mogelijke dader(s)? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.


Zakjes wiet in auto

PUTTE - Surveillerende agenten hebben donderdagmiddag in Putte twee personen aangehouden met 48 gripzakjes wiet in hun voertuig. Beide personen zijn ingesloten voor verder onderzoek. De aangetroffen wiet is in beslag genomen.


Plan bezoekerscentrum militaire erevelden

BERGEN OP ZOOM - Er ligt een nieuw plan voor het nog te realiseren bezoekerscentrum bij de Canadese en Britse erevelden in Bergen op Zoom. Giel Janssen, voorzitter van Stichting Bezoekerscentrum Militaire Erevelden, licht toe: “Het voorgestelde schetsontwerp van het bezoekerscentrum past qua vorm en uitstraling heel mooi tussen beide erevelden. Daarbij is goed rekening gehouden met de open ruimte voor het gebouw tussen de statige beuken dat weer ontstaat als het huidige dilemmadoolhof eenmaal is verdwenen. De ruimtes binnenin het gebouw zijn, in samenspraak met een daarin gespecialiseerd bedrijf, naar ons idee goed in te vullen met verschillende herinneringen aan de Slag om de Schelde en de thema's vrede, veiligheid, vrijheid en democratie.”


Thuisactiviteit bij de Zonnebloem Huijbergen

HUIJBERGEN - Ook de activiteiten die bij de Zonnebloem Huijbergen normaal plaatsvinden zijn nu anders: geen gezellige bijeenkomsten met alle vrijwilligers en gasten. Het leek een leuk idee om de vrijwilligers en gasten zelf thuis aan de slag te laten gaan door ze mondkapjes te laten maken. Men mocht zich creatief uitleven in kleuren, materiaal een dergelijke. En het resultaat mocht er zijn! Maar liefst 17 exemplaren zijn er opgehaald en vormen een mooi geheel zoals op de foto is te zien. Intussen wordt er al weer hard gewerkt aan het kweken van grote zonnebloemen. Elk lid van de Zonnebloem Huijbergen heeft een zakje met zonnebloemzaadjes gekregen met het verzoek om een zo groot mogelijke zonnebloem te kweken. In oktober worden de zonnebloemen gemeten en zijn er 3 prijsjes voor de 3 hoogste bloemen. Liesbeth Kielman: "We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we snel weer bij elkaar kunnen komen."













Jonge NAC fans kunnen voetballen in de zomervakantie


Juist nu, nu de competities in het amateurvoetbal afgelopen zijn, kinderen lang geen wedstrijden hebben kunnen spelen blijft het sporten belangrijk. Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Ben je gek van NAC Breda? Goed nieuws! In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar nu het weer kan verschillende NAC Breda Soccer Camps georganiseerd in Breda en de regio. De Soccer Camps in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal NAC Breda Soccer Camps met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar.

Inhoud NAC Breda Soccer Camps
Tijdens het NAC Breda Soccer Camp staat voetbal 3 dagen (tussen 9.00 uur - 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

Wat kun jij als deelnemer verwachten?

- Je eigen NAC Breda Soccer Camps tenue
- Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
- Gezonde tussendoortjes en drinken
- Begeleiding van gekwalificeerde trainers
- NAC Breda Soccer Camps medaille
- Kans op leuke voetbalprijzen

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.nac.nl/soccercamps

Afbeelding
NAC Soccer Camps