Afbeelding
Foto:

Daalmans modetrends zomer 2020

HOOGERHEIDE - Bij Daalmans Mode zijn de kleuren voor dit seizoen onder andere koraalrood, kobaltblauw, jeansblauw, marineblauw, azuurblauw, brique en aardetinten.

Ans de Visser over de modetrends voor de zomer: "De flarepants komen steeds vaker in beeld. Maar skinny broeken zie je ook nog. Vaak in verschillende lengtes of met een bijzondere afwerking onderaan de broekspijp. Onze twee broekenmerken Para Mi en C.RO hebben verschillende printbroekjes in hun collectie. Comme Ca en Tramontana hebben ook wijde, zomerse, luchtige katoenen printbroeken in hun assortiment. In veelal tropische prints. Verder is de 'hotpants' weer 'hot' deze zomer. En de stofkwaliteit 'linnen' is opnieuw in beeld."

Deze zomer weer veel jurken maar er komen ook meer rokken in het modebeeld. "Veel wijdvallende rokken of strokenrokken. Op de rokken worden vaak korte jasjes of dun gebreide truien gedragen. Truien aan de voorzijde in de rok. De jurken en rokken van Geisha en Tramontana zijn wat langer. De jurkjes van Myrna by Ned, Comme Ca en Lizzy & Coco hebben vaak een lengte rond de knie. Veel jurken van Lizzy & Coco zijn reversibel. De taille mag weer gezien worden. Dit voorjaar krijgen we een mooie selectie ceintuurs binnen", vertelt Ans.

"In onze jassencollectie van Etage zitten veel sportieve trenchcoats, uitgevoerd in aparte prints. Daarnaast ook praktische parka’s. De stofkwaliteiten zijn waterafstotend en soms zelfs waterdicht. De dessins die er dit voorjaar uit springen zijn strepen, stippen, ruiten en bloemen. Er mag weer vrijuit gemixt en gematcht worden. Sommige jurken zijn uitgevoerd in een ware medley van bloemen", aldus Ans de Visser.

Wij verwelkomen u graag in deze roerige tijden en houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Meer info op: www.daalmansmode.nl

Op Hemelvaartsdag donderdag 21 mei zijn wij geopend en hebben dan diverse aanbiedingen.

Afbeelding