Bij Quist Schoenen slaag je altijd.
Bij Quist Schoenen slaag je altijd. Foto: Bep Tielemans

Verwen jezelf met een paar nieuwe schoenen

HALSTEREN - Quist Schoenen aan Dorpsstraat 188 in Halsteren is hét adres voor dames-, heren-, kinderschoenen én voor vakkundige reparatie.

Gabor sneakers, veel comfort en fashionable! Zowel chunky als platform sneakers, in wit, blauw, aardetinten en vrolijke kleuren als rood en geel. Ook de ballerina’s en sandalen ontbreken dit voorjaar niet. Met een Gabor tas maakt u uw nieuwe outfit compleet. In onze Gabor shop een grote collectie vanaf schoenmaat 35 t/m 42. Bij aankoop van een paar schoenen krijgt u een Gabor voetcrème cadeau.


Wolky Base is vegan!

Nieuw van Wolky is de W-Base, deze sneakers zijn lichtgewicht en gemaakt van veganistische materialen. Het uitneembare voetbed is gemaakt van kurk. Nieuw in de Wolky White collectie is de Yell, een comfortabele sneaker met veter en ritssluiting! Exclusief bij ons verkrijgbaar is de Move It, een hippe sneaker, verkrijgbaar in zwart en wit. Als Wolky Select Partner hebben we een grote collectie Wolky.


Hartjes, kwaliteit uit Oostenrijk

Hartjes zijn duurzaam en comfortabel. Hartjes produceert zijn schoenen al meer dan 65 jaar in Oostenrijk met als doel comfort, mode en duurzaamheid met elkaar te verenigen. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid zijn de zolen van de BREEZE en PHIL modellen, het materiaal van deze zolen is van gerecycled industrieel afval.

Bij Quist schoenen in Halsteren slaag je altijd.