Peter en Ludo van der Poel.
Peter en Ludo van der Poel. Foto:

Open deuren Van der Poel Montage

OSSENDRECHT – Van der Poel Montage en Novoferm maken Ossendrecht een stukje mooier. Aan de Ossendrechtse Noordstraat opent Van der Poel Montage een grote showroom waar het beste op het gebied van rolluiken, zonwering en garagedeuren te zien is. Op 5 en 6 juni zijn er de Grandioze Garagedeur Dagen, waar gratis Novoferm-garagedeuren worden verloot.

De showroom van Van der Poel Montage is de kroon op het grote dealernetwerk van Novoferm. De broers Peter en Ludo van der Poel en hun vierkoppige monteursteam staan in de wijde regio bekend als betrouwbare vakmannen. Net als Novoferm streven zij ernaar hun klanten op de best mogelijke manier te helpen. Een Novoferm-garagedeur die is geplaatst door Van der Poel Montage functioneert gegarandeerd probleemloos. “Inmeten doen wij altijd zelf, omdat we onze klanten graag willen behoeden voor foutjes. Zij mogen erop vertrouwen dat wij hun nieuwe garagedeur foutloos inmeten en monteren”, zegt Peter van der Poel. “De deuren van Novoferm beantwoorden aan onze kwaliteitseisen. Novoferm levert niet alleen de klassieke roldeuren, maar ook populaire duoports, en zelfs geïsoleerde puien. Ideaal voor mensen die hun garage willen omvormen tot kantoor of praktijkruimte.”

Met Novoferm organiseert Van der Poel Montage op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni de Grandioze Garagedeur Dagen. Op die dagen toont Van der Poel Montage de mogelijkheden die Novoferm te bieden heeft. “We zijn op die dagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur aanwezig”, zegt Peter, “iedereen is welkom, maar wel graag op afspraak. Op die manier kunnen we de RIVM-richtlijnen het beste volgen, en iedereen met een gerust gevoel ontvangen.” Wie met een gerust gevoel wordt ontvangen keert met een goed gevoel huiswaarts. Misschien zelfs met een wel héél goed gevoel, verklapt Peter: “Wie tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen een deur bestelt, maakt kans om die gratis te krijgen! Dat is toch een grandioze prijs?”

Meer informatie op:
www.vanderpoelmontage.nl