Het Broekenpaleis: een begrip

BERGEN OP ZOOM - Kledingzaak het Broekenpaleis aan de Gedempte Haven in Bergen op Zoom is een begrip op modegebied. De winkel bestaat al ruim veertig jaar en wordt gerund door Rozan Schot. Zij heeft de zaak van haar ouders overgenomen.

Het Broekenpaleis doet zijn naam eer aan. De verrassend ruime zaak biedt een heel breed assortiment broeken, zowel voor dames als heren en voor jong en oud.


Pasvorm
Het Broekenpaleis staat bekend om de goede pasvorm, kwaliteit en het ruime aanbod. Dat geldt zowel voor een simpele basis broek als voor een hippe broek. Niet alleen is Het Broekenpaleis gespecialiseerd in broeken, ook in bovenkleding en accessoires is er volop keuze.


Voor iedere smaak

Bij het Broekenpaleis wordt op een vlotte manier advies gegeven. Rozan Schot: "Samen met de klant komen we tot een gewenste outfit. We vinden het leuk om klanten te helpen en vooral wanneer ze om advies vragen. Vaak komt iemand daardoor met een andere keus thuis dan hij of zij voor ogen had. Dat geeft ons dan voldoening."


Laagdrempelig
"We zijn een laagdrempelige winkel waar ook mannen graag komen. Onze collectie is afgestemd op iedere smaak. Bovendien zijn we gemakkelijk bereikbaar en is het hier eenvoudig parkeren."