Afbeelding
Foto:

Nieuwe drive thru bij Tasty World

HOOGERHEIDE - Hotel-Restaurant Tasty World in Hoogerheide is al jaren een begrip in West Brabant en omstreken. Het staat bekend om haar live cooking en uitgebreide buffet met kwalitatieve producten. Door het coronavirus is het restaurant gesloten.

Manager Wilton Kam en zijn team zitten hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Eind maart hebben zij een buffet voor de Bravis ziekenhuizen in Bergen op Zoom en Roosendaal gesponsord. Na vele verzoeken is er per 1 mei een nieuwe drive thru bij Tasty World. Op deze manier kunnen de gasten in deze tijden ook heerlijk genieten van de gerechten van Tasty World. Onder voorbehoud van de maatregelen van de overheid zijn de gasten vanaf 1 juni weer van harte welkom op het terras bij Tasty World. Uiteraard geldt hierbij dat door het restaurant en de gasten de voorzorgsmaatregelen moeten worden nageleefd. Voor meer informatie: www.tastyworld.nl




Jac van Tilburg 90 jaar

HALSTEREN - In het artikel vorige week in De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant over Jac van Tilburg die 90 jaar is geworden is per abuis niet overal de juiste naam gebruikt. De zoon die zijn jarige vader met het stukje wilde feliciteren heet Hans van Tilburg.


Auto rijdt tegen gevel in Dorpsstraat

HALSTEREN - Een personenauto is zaterdagmiddag tegen de gevel van een woning gereden aan de Dorpsstraat in Halsteren. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. De bestuurder is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.