Etalage Riet Wiegeraad
Etalage Riet Wiegeraad W. Hogewoning

Kunst etalage langer te zien


HALSTEREN - Door de maatregelen in verband met het Coronavirus gaan alle geplande evenementen de komende maanden helaas niet door.

Daarom en ook al omdat er op dit moment nauwelijks mensen op straat zijn die naar de etalage komen kijken heeft Kunstforum, in overleg met de kunstenaar, besloten om de etalage pas eind augustus te wisselen. De fleurige schilderijen in de etalage Halsteren Dorpsstraat 73H van Riet Wiegeraad, zijn zeer de moeite van het bekijken waard. Helaas zijn alle musea en galerieƫn gesloten, maar voor de liefhebber van beeldende kunst is deze etalage ook in deze tijd de gehele dag, ook 's avonds, te bezichtigen.



Nog geen Dorpsraad


HALSTEREN - De openbare ledenvergadering van de Dorpsraad Halsteren die voor donderdag 7 mei op de planning stond, gaat niet door Dit vanwege maatregelen in verband met het coronavirus.


Collecte Longfonds


OSSENDRECHT - REGIO - Van maandag 11 mei tot en met zaterdag 16 mei staat de collecteweek van het Longfonds gepland. Maar zoals u weet maakt corona alles anders. Dus ook de traditionele collecte. Dat betekent dat we dit jaar niet langs de deuren gaan, maar er een mogelijkheid is om digitaal te doneren. Wij als coƶrdinatoren van longfonds afdeling Ossendrecht hebben voor u een digitale collecte bus aangemaakt waarop u een bijdrage voor het longfonds kunt doneren. Stuur een mail naar carlavdeijnden61@gmail.com of naar 06-15303440 een WhatsApp bericht. U krijgt dan een uitnodiging om te kunnen doneren.