Afbeelding
Foto:

Mabro Autoservice: altijd het beste

BERGEN OP ZOOM – Mabro Autoservice is een klein bedrijf, met een jonge eigenaar, die z’n hand niet omdraait voor grote reparaties en grote voertuigen. Bij Mabro is iedereen welkom, of je nou een klein boodschappenwagentje of een hele grote camper hebt.

Met drie jaar ervaring als zelfstandig ondernemer kun je Lars Goutziers moeilijk een groentje noemen. Toch is hij, met zijn 23 lentes, nog altijd één van de allerjongste ondernemers in de regionale autobranche.

Eigenlijk gaat zijn ervaring veel verder terug, want Lars werd als klein jongetje door zijn vader – die het bedrijf startte – al meegezogen in de wereld die de zijne zou worden. Het klappen van de zweep beheerste Lars dus al vroeg, en dat betaalt zich nu uit voor zijn klanten. Die kennen Mabro Autoservice als een bedrijf dat service en kwaliteit dagelijks in de praktijk weet te brengen.


Campers

In de begindagen hield Mabro Autoservice zich vooral bezig met het onderhoud van het wagenpark van een transportbedrijf. Steeds meer particuliere klanten wisten Mabro te vinden en het aantal personenwagens in de werkplaats groeide, maar Mabro liet zijn “roots” in de transportwereld nooit helemaal los. Lichte bedrijfswagens en met name campers zijn namelijk nog steeds van harte welkom, vertelt Lars: “Onze bruggen en gereedschappen zijn geschikt voor lichte bedrijfswagens en campers. Sinds onlangs een grote bedrijfswagendealer uit de stad verdween zijn veel Bergse camperbezitters op zoek naar een plek waar ze hun “vakantiewoning” kunnen laten onderhouden. Bij ons zijn ze van harte welkom. Wij weten hoe belangrijk het is dat het onderhoud aan een camper netjes en goed gebeurt. Bovendien is het niet erg als een camper bij ons niet meteen kan worden opgehaald. We hebben alle ruimte, dus een camper kan hier rustig even blijven.”


Veiligheid

Lars is een sleutelaar in hart en nieren. Hoe uitdagender een reparatie, hoe liever hij ze heeft. Mabro Autoservice kan overweg met auto’s van alle merken, types en bouwjaren. Oldtimers of nieuwe elektrische voertuigen kennen geen geheimen voor Lars en zijn team. Elke reparatie of onderhoudsbeurt voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij Mabro spreekt een leenauto vanzelf, en Lars legt elke reparatie – en de noodzaak ervan – uit aan zijn klanten. “We willen niet dat onze klanten schrikken van een hoge rekening. Het is belangrijk dat je begrijpt wat er aan je auto moet gebeuren en waarom. Vaak hangen reparaties samen met de veiligheid, en op dat vlak willen wij het beste voor onze klanten. Gelukkig merken we dat de meeste klanten erop staan dat hun auto in top-staat blijft, dat is belangrijk. Wij kunnen daarbij helpen, niet alleen door onze technische kennis, maar ook doordat we essentiële onderdelen als remmen en banden snel kunnen leveren. Bovendien beschikken we over een grote bandenopslag, zodat onze klanten altijd op de veiligste band kunnen rijden.”


Kwaliteit

Lars en zijn collega’s doen alles om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de automotive wereld, die steeds sneller gaan. Ook zorgt Lars ervoor dat hij en zijn monteurs kunnen werken met de nieuwste apparatuur. Zo beschikt Mabro Autoservice over een airco-serviceapparaat dat ook de koeling van de jongste generatie auto’s optimaal kan houden. Dat Mabro Autoservice is aangesloten bij de Bovag, is niet meer dan logisch. “Voor onze klanten is dat een extra kwaliteitsgarantie”, vindt Lars, “om door de Bovag erkend te worden moet je aan strenge eisen voldoen, en in ruil daarvoor kunnen wij onze klanten de zekerheid van Bovag-garantie bieden, op reparaties, maar ook op de occasions die we verkopen.” Want voor occasionkopers met een budget tot 5000 euro heeft Lars altijd een aantal mooie auto’s op voorraad. Van de populaire, kleine modellen als de Citroën C1 en de Peugeot 107 zoekt hij altijd de mooiste exemplaren, met kloppende historie. Wat Lars betreft is dat de definitie van kwaliteit: “We willen gewoon altijd het beste voor onze klanten.”






Ervaren zelfstandig ondernemer Lars Goutziers is met zijn 23 lentes nog altijd één van de allerjongste ondernemers in de regionale autobranche.





Afbeelding
Afbeelding