Doneren aan de Voedselbank bij Jumbo Paul Lucius: doe mee!

HOOGERHEIDE - Door de gevolgen van het coronavirus zijn er helaas steeds meer mensen in Nederland die een beroep moeten doen op de Voedselbank. Tegelijkertijd zijn er vanuit de Voedselbank ook minder producten beschikbaar.

Dat gaat Jumbo Paul Lucius aan het hart. "We zijn een bedrijf dat een belangrijke rol vervult in het op peil houden van de voedselvoorziening – de bevoorrading van de voedselbanken hoort daar natuurlijk ook bij. Jumbo heeft daarom besloten om – naast de regulier donaties - de Voedselbank te helpen. En we hebben ook jouw hulp hard nodig! De komende tijd doneert Jumbo – in samenwerking met onze leveranciers – honderdduizenden producten zoals melk, broodvervangers, diverse soorten broodbeleg, ontbijtgranen en verantwoorde tussendoortjes en koekjes. Een groot deel hiervan komt uit de pakketten van het Koningsontbijt, dat dit jaar helaas niet doorgaat. Zo krijgen deze producten alsnog een mooie bestemming. Ook ondersteunen we de campagne van de Voedselbank #staysafeengeef. Om dit te realiseren hebben we jouw hulp nodig! De komende twee maanden, van 15 april tot en met 17 juni, gaan we namelijk in onze winkel de emballage inzamelen voor de Voedselbank. Zodat zij dit kunnen gebruiken voor vervoer, brandstof, verzamel- en uitgiftelocaties en inkoop van producten."

Bij de emballagepunten willen we klanten vragen hun statiegeld te doneren aan de Voedselbank. Deze plaats je bij het emballagepunt. We hopen dat je de Voedselbank een warm hart toedraagt en rekenen op je hulp. Het zou mooi zijn als we in deze tijd de Voedselbank extra kunnen helpen vanuit al onze winkels.

Alvast ontzettend bedankt.

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar.