Cees Jaspers
Cees Jaspers Foto: Dennis van Loenhout

Belastinghulp vanuit FNV verder uitgesteld door coronavirus

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Belastinghulp door mensen van FNV moet vanwege het coronavirus verder uitgesteld worden. FNV Belastingservice adviseert het volgende:

Vraag zelf uitstel aan bij de Belastingdienst!

Wij vinden het met het oog op het coronavirus nog niet verantwoord om de dienstverlening van Belastingservice FNV al op te starten. De gezondheid van leden en vrijwilligers gaat nu voor.
Alle gemaakte afspraken door leden voor belastinghulp zijn daarmee geannuleerd. We streven er naar Belastingservice FNV zo snel mogelijk weer op te starten.

Heb je al een afspraak gemaakt?

Dit telt voor de locaties: Bergen op Zoom, Hoogerheide, Ossendrecht en Putte. Dan kan je deze afspraak als gecanceld beschouwen en dien je zelf uitstel aan te vragen via de Belastingtelefoon 0800-0543, wij vragen om begrip voor deze situatie.


Hoop op snelle herstart

Omdat wij jou ook dit jaar willen helpen met je belastingaangifte, willen wij zo snel mogelijk een herstart maken met de dienstverlening van Belastingservice FNV, vanaf eind mei zullen wij nieuwe datums prikken wanneer er weer ingevuld gaat worden, neem daarvoor eind mei contact op met de bekende adressen.

Namens Belastingservice FNV