Aanbod van Praktijk Memo tijdens coronacrisis

BERGEN OP ZOOM - Juist in een tijd waarin veel burgers onzekerheid ervaren of uit hun dagelijkse routine gehaald zijn kan de vraag om zorg ontstaan of toenemen. Om die reden vindt Praktijk Memo het van belang dat de dienstverlening doorloopt.

'Wij nemen daarbij passende maatregelen in acht om uw en onze veiligheid voldoende te waarborgen, zonder aan kwaliteit in te leveren.'


Wat kunt U van ons verwachten?

- Afspraken gaan onverminderd door. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van (video)bellen. Sommige behandelingen moeten om inhoudelijke redenen echter plaatsvinden op onze locaties. Daar volgen we strikt de RIVM richtlijnen.


- Ook de intakes en onderzoeken worden ingepland. U kunt zich met een geldige verwijzing aanmelden op T 0164-243413.


- Onze dagbestedingslocaties, kindergroepen en logeeropvang zijn geopend. Voor sommige deelnemers is het bezoek van de dagbesteding van zodanig belang dat we deze zorg met aanpassingen blijven bieden. We werken met kleinere groepen waarbij we ook hier de RIVM-instructies consequent toepassen.


- Voor sommige kinderen is thuiszitten ten gevolge van een schoolsluiting niet wenselijk en leidt dat tot problemen. Juist voor hen is dagstructuur en opvang noodzakelijk.

Memo biedt deze mogelijkheid waarbij we in kleine groepjes de kinderen opvangen en begeleiden. Zo kunnen kinderen onder begeleiding aan school werken.


Er moet hiervoor wel een jeugdzorgindicatie zijn afgegeven. Indien u reeds beschikt over een jeugdhulpindicatie, dan kan deze mogelijk in overleg met de jeugdprofessional tijdelijk aangepast worden voor deze vorm van (nood)hulp/respijtzorg.


Bezoek voor meer informatie onze website


www.praktijk-memo.nl

of bel 0164-243413