Sebregts Mode gewoon open

OSSENDRECHT - Sebregts Mode is gewoon geopend en volgt alle richtlijnen die het RIVM via de overheid aan eenieder heeft opgelegd. Adri en Anita Sebrechts: "Geen grote aantallen bezoekers bij ons in de winkel, zoals bij een supermarkt. Een winkel zoals Sebregts Mode voldoet al snel aan alle richtlijnen."

Aanpassen

"Er is genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te houden en mochten er toch teveel mensen tegelijk in de winkel aanwezig zijn, dan zien we daarop toe en passen we ons aan. Ook worden vitale onderdelen zoals een deurklink en de pin na elke klant gereinigd. Kortom geen enkele barrière om Sebregts Mode te bezoeken."


Paasbest

"Natuurlijk realiseren wij ons dat u niet direct denkt aan nieuwe kleding, zeker in deze tijden niet. En zeker niet als u in uw directe omgeving geconfronteerd wordt met deze verschrikkelijke ziekte. Dan tellen er andere zaken. Maar als dat niet het geval is dan is het misschien juist nu de tijd om uzelf eens te verwennen. Als we dan met Pasen toch allemaal binnen zitten, doe dat dan op zijn paasbest."


Lente

"Lekker allemaal in het nieuw, lekker eten op tafel, maak er wat van. Als de wereld buiten even op slot gaat, maak er dan thuis een feestje van, met alles erop en eraan. Wij weten zeker dat je dan een veel beter gevoel hebt dan dat je het niet doet. Breng de vreugde in je huis en een nieuwe outfit kan daaraan bijdragen. Het wordt lente, de zon gaat schijnen kortom maak er wat van."


Collectie

Sebregts Mode heeft een prachtige collectie in de winkel hangen, voor dames en heren. "Wij helpen u graag om u mooi gekleed het voorjaar en de zomer in te laten gaan. Daarnaast kunt u ons volgen op Instagram en facebook. Als u daar iets leuks op ziet bel ons dan (0164-672679) en we komen de kleding thuis bij u afgeven om te kunnen passen."


Service

Deze service hadden wij overigens altijd al. Sebregts Mode heeft een uitgebreid servicepakket waar u dankbaar gebruik van kunt maken. Wij helpen u graag. Maar het belangrijkste is blijf gezond!


Sebregts Mode, Dorpsstraat 33,
4641 HV Ossendrecht