Carola Tebbens
Carola Tebbens Foto:

Tebbens Modehuis blijft positief

BERGEN OP ZOOM - Net als heel veel zaken kan Tebbens Modehuis niet om de corona-crisis heen. Toch blijft eigenaresse Carola Tebbens positief. Alle corona-maatregelen in acht genomen en met aangepaste openingstijden draait de modezaak aan de Steenbergsestraat in Bergen op Zoom door. Een mooie afwisselende voorjaarscollectie nodigt vrouwen van 40+ uit voor een gepast bezoek aan de zaak.

En als naar de winkel toe komen niet mogelijk is, dan is er altijd wel een mouw aan te passen om deze lente toch op je paasbest gekleed te gaan. "Wij maken het dan mogelijk meerdere, op de voorgeschreven afstand, in de winkel uitgezochte kledingstukken thuis te laten passen", vertelt Carola. Juist nu is de voorjaarscollectie bij Tebbens Mode met Style nog compleet en in alle maten verkrijgbaar. "We hadden alles klaar hangen voor onze bekende modeweken. Helaas gaan die gebruikelijke modeweken deze keer niet door vanwege de corona-maatregelen. Gelukkig mogen mensen nu (nog) enigszins naar buiten en zijn ze welkom in onze winkel. Momenteel hanteren we aangepaste openingstijden, van 10.00 tot 16.00 uur."

Een andere mogelijkheid die Tebbens Modehuis biedt zijn cadeaubonnen, prima om te schenken bij diverse gelegenheden. Carola: "Een mooi alternatief om mensen te verblijden die op een later tijdstip terecht willen."


Vrolijk en fris

In de gevarieerde lentecollectie wordt ingespeeld op met name vlotte en daarnaast ook stijlvolle mode voor een brede doelgroep vrouwen. "Juist de voorjaarsmode met vrolijke, frisse kleuren maakt mensen altijd weer happy. Toch zeker als de zon erbij schijnt. Het is wel jammer dat je nu minder naar buiten kunt of mag."

In de collectie van Tebbens Modehuis zet de verjonging zich zichtbaar door, onder andere met basics van het label New Star Jeans. Naast broeken zien we leuke spijkerjurkjes, zelfs vanaf maat XS. Broeken zijn er ook van de merken Adelina en René Freres. Carola toont Tence als nieuw label bij Tebbens Modehuis met vooral frisse tinten groen en blauw. Anotherwoman komt in thema's binnen. "Dit is een onderdeel van Roberto Sarto. Kortom: hele leuke mode in soms felle kleuren met rood en blauw. Opvallend is dit seizoen ook koningsblauw."

Een nieuwe outfit krijgt bij Tebbens Modehuis de finishing touch met accessoires. "D\sk Copenhagen is een sieradenlijn met zilver- en goudkleurige sieraden die heel mooi blijven. Hier is nu een nieuwe lijn van zonnebrillen aan toegevoegd", aldus Carola Tebbens, die eenieder vooral gezondheid toewenst in deze moeilijke corona-tijd.