Autobedrijf Eskes is universeel sterk.
Autobedrijf Eskes is universeel sterk. Foto:

Autobedrijf Eskes universeel sterk

HALSTEREN – Dat Autobedrijf Eskes voor honderd procent achter haar klanten staat is geen nieuws. En nu het Halsterse bedrijf geen officieel Hyundai-dealer meer is, verandert dat gegeven niet. Om je klanten maximaal te bedienen hoef je immers geen dealer te zijn, vertelt eigenaar Hermen Eskes.

Na 20 jaar Hyundai-dealerschap is Autobedrijf Eskes in Halsteren sinds 1 januari 2020 geen dealer van het Koreaanse merk meer. “Het aantal merkdealers neemt af”, zegt Hermen Eskes. “Omdat nog altijd niet duidelijk is in hoeverre elektrisch rijden echt de toekomst is, en welke kant het opgaat met autobelastingen en dergelijke vermoed ik dat veel mensen de komende jaren zullen kiezen voor een gebruikte auto. Nadat bekend werd dat we geen merkdealer zouden blijven hebben we dus heel bewust gekozen voor de universele formule van Bosch Car Service. In onze vestiging in Tholen werken we daar al langer mee, de komende tijd rollen we die formule ook in Halsteren uit.”

De service, de klantvriendelijkheid, de deskundigheid en de vertrouwde gezichten van Autobedrijf Eskes zijn niet veranderd. Het bedrijf is erkend Hyundai-reparateur en is dat ook voor het merk Mazda. Dat betekent dat niet alleen reparaties en onderhoud van die merken, maar ook garantiewerkzaamheden door Autobedrijf Eskes kunnen worden uitgevoerd. Sinds 1 januari heeft de expertise van Autobedrijf Eskes zich bovendien uitgebreid naar alle merken, en alle bouwjaren. “Via Bosch Car Service beschikken we over de juiste apparatuur en zijn onze monteurs correct opgeleid om met auto’s van alle merken te kunnen werken. Bovendien kunnen we nu, als universeel autobedrijf, onbevangen werken tegen nog scherpere prijzen. Dat zie je ook terug in onze ruime aanbod gebruikte auto’s. De auto die niet in onze showroom staat kunnen we via een zoekopdracht altijd vinden. Ook als het een nieuwe auto is, want ook die kunnen we leveren, van elk merk.”

Om dat ruime aanbod gebruikte auto's voor een scherpe prijs te kunnen garanderen nam Eskes onlangs een Vakgarage in het Gelderse Veenendaal over. Vanaf die centrale locatie is het aanbod vanuit het gehele land gemakkelijk bereikbaar. Bovendien biedt ook die formule weer inzichten waar het familiebedrijf Eskes iets aan heeft. “We waren dealer, maar van huis uit zijn mijn broers Arjan, Marco en ik echte aftersales-mensen. Wij houden van de techniek, en we houden ervan om het allerbeste te doen voor onze klanten. En dat kunnen we als universeel bedrijf nóg beter. Dus misschien hebben we het dealerschap verloren, wij – en onze klanten – hebben eigenlijk vooral veel gewonnen.”



"Wij houden van de techniek en we houden ervan om het allerbeste te doen voor onze klanten”

Als erkend Hyundai-reparateur weet Autobedrijf Eskes alles van Hyundais, van alle leeftijden.