De Boemenstal biedt klantenkaart

HALSTEREN - Inmiddels kunt u al bijna 25 jaar bij de Bloemenstal terecht voor de meest mooie, bijzondere en exclusieve
boeketten voor iedere gelegenheid.

Wilt u echter zelf geen boeket uitzoeken, dan kunt u tegenwoordig ook een mooie cadeaukaart aanschaffen, waarbij de ontvanger zelf prachtige bloemen, boeketten of een bloemstuk kan uitzoeken.


Spaarsysteem

De vaste klanten van de Bloemenstal worden allesbehalve vergeten. Zij worden beloond met prachtige bloemstukken, cadeaubonnen en verrassingen als dank voor hun vertrouwen en loyaliteit, door middel van het sparen van punten op de exclusieve Klantenkaart. Bent u nog niet in het bezit van deze kaart, dan kunt u deze eenvoudig in de winkel aanvragen en direct beginnen met sparen! Upload de kaart in je telefoon en je hebt altijd je spaarsysteem op zak.


Win-actie

Ter gelegenheid van de lancering van de splinternieuwe klantenkaart heeft de Bloemenstal een speciale win-actie. Wanneer u de Bloemenstal volgt op social media en het heugelijke nieuws rondom de nieuwe klantenkaarten deelt op uw eigen tijdlijn, dan maakt u kans op een cadeaubon ter waarde van € 25,00 euro waarmee u een mooie bos bloemen kunt uitzoeken, voor uzelf of voor een speciale gelegenheid.
Tot ziens bij de Bloemenstal!