Bliss hairstyling en Rosina van Gent
Bliss hairstyling en Rosina van Gent Foto:

Rosina en Chantal maken kapperscomeback

HOOGERHEIDE – Dat Rosina van Gent en Chantal ten Kleij getalenteerde kapsters zijn weet Hoogerheide al jaren. Nadat de kapsalon waar ze werkten de deuren sloot, maken ze nu hun comeback als kapper. Zelfstandig, maar onder één dak, waar ze elkaar als vanouds kunnen inspireren.

Zowel Chantal ten Kleij als Rosina van Gent besloten nadat hun werkgever stopte om als zelfstandig kapster verder te gaan. Klanten verheugden zich op hun terugkeer, er was slechts één probleem: waar vestig je je onderneming? “We wilden een ruimte huren, maar er was gewoon niets beschikbaar dat aan onze eisen voldeed”, zegt Rosina. “Ik heb overwegen om als ambulant kapster aan de slag te gaan, maar toen vertelde Chantal me dat ze de garage bij haar woning tot kapsalon ging omvormen. We besloten daar samen aan de slag te gaan, omdat we elkaar versterken!”

Ambitie

Chantal werkt onder de naam Bliss Hairstyling, Rosina gaat aan de slag als Rosina the Hairstylist. Beide dames zijn ervaren allround kapsters die overlopen van ambitie. Wat dat betekent leggen ze uit: “Dat wil zeggen dat we niet kunnen wachten om weer aan de slag te gaan met onze vertrouwde klanten, die óók in een gat zijn gevallen. Maar het betekent tevens dat we alle nieuwe trends en de laatste technieken op de voet volgen. Het belangrijkste is dat we zorgen dat onze klanten zich welkom en vertrouwd voelen. Dat ze bij ons kunnen ontspannen en met een mooi kapsel, dat wekenlang 'goed' blijft, naar huis kunnen. Want dat is de grootste ambitie in ons vak: mensen blij maken, elke dag weer.”

Variatie

De nieuwe kapsalon aan Raadhuisstraat 25 in Hoogerheide waarin Bliss Hairstyling en Rosina the Hairstylist werken is strak en industrieel vormgegeven maar straalt vooral warmte, ontspanning en zorgeloosheid uit. Rosina en Chantal knippen dames, heren en kinderen en beheersen de laatste kleurtechnieken tot in de puntjes. “Vroeger zag je in ons vak duidelijke trends, tegenwoordig zie je vooral veel variatie en is de smaak van de klant leidend. Onze rol is om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren, zodat hun kapsel perfect bij ze past en hun haar optimaal in conditie blijft”, vertellen ze.

Rosina werkt op woensdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur, op donderdag tussen 9.00 uur en 14.00 uur en tweewekelijks ook tussen 17.00 uur en 21.00 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 14.00 uur. Chantal werkt op dinsdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur, op donderdag tussen 13.00 uur en 21.00 uur, op vrijdag tussen 9.00 uur en 17.20 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Voor afspraken is Bliss Hairstyling bereikbaar op telefoon 0164 -321000, Rosina the Hairstylist is bereikbaar via 06-82939778.

Meer informatie op www.rosinathehairstylist.nl en www.blisshairstyling.nl Beide dames zijn bovendien erg actief op social media, dus volg ze daar!


"Tegenwoordig zie je vooral veel variatie"

Logo Bliss hairstyling
logo Rosina van Gent hairstylist