Vastenactie voor onderwijs

HOOGERHEIDE - De campagne van Vastenactie 2020 met het thema ‘Werken aan je toekomst’ staat in het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden.

Met een gedegen opleiding zijn mensen namelijk beter in staat een redelijk inkomen te verdienen en eventueel een eigen bedrijf op te zetten.

In 2020 ondersteunt Vastenactie wereldwijd tal van projecten die mensen toegang bieden tot onderwijs en ondersteuning geven bij het opstarten van een eigen onderneming. Vastenactie zet zich in voor jongeren, werklozen en mensen die niet rond kunnen komen van hun (deeltijd)baan.

Meer informatie is te vinden op de website: www.vastenactie.nl

Diverse activiteiten

Activiteiten in Parochie De Bron in het kader van de Vastenactie 2020 zijn: Dinsdag 17 maart is er een soberheidsmaaltijd in het parochiecentrum Putte, aanvang 18.00 uur. Aanmelden bij het parochiecentrum Putte, telefoon 0164-602491 of e-mail: locatieputte@kpnmail.nl

Zondag 29 maart na de viering van 11.00 uur in Ossendrecht is er gelegenheid om koffie, thee of limonade te drinken. De vrijwillige bijdrage is bestemd voor de Vastenactie.

Woensdag 1 april is er een soberheidsmaaltijd in het parochiecentrum Hoogerheide, aanvang 18.00 uur. Aanmelden bij het parochiecentrum Hoogerheide, telefoon 0164-612521 of e-mail : locatiehoogerheide@kpnmail.nl

Iedereen is van harte welkom bij deze activiteiten, vooral de gezinnen met vormelingen en communicanten zijn van harte welkom.