Van links naar rechts: Michiel Nefs van De Waterstraot, bedrijfsleider Rik Linssen van PLUS, Gert-Jan Veraart van De Leutige Bouwers en Mark Hack van 't Vagevuur.
Van links naar rechts: Michiel Nefs van De Waterstraot, bedrijfsleider Rik Linssen van PLUS, Gert-Jan Veraart van De Leutige Bouwers en Mark Hack van 't Vagevuur. Foto:

Mooi extraatje voor bouwclubs

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Een succesvolle carnavals-onderzetters-actie bij PLUS heeft de drie plaatselijke carnavalbouwclubs gezamenlijk €1500,- opgeleverd.

Mark Hack van 't Vagevuur: "Het is fijn dat PLUS de kans geeft onze bouwclub met zo'n unieke actie te promoten." Gert-Jan Veraart van De Leutige Bouwers vult aan: "We zijn PLUS heel dankbaar dat we hiermee voor het tweede jaar een extraatje in het laatje krijgen." Michiel Nefs van De Waterstraot: "Alle steun is welkom, een mooie gezamenlijke actie." Bedrijfsleider Rik Linssen van PLUS heeft hele leuke reacties ontvangen op de unieke onderzetters van de bouwclubs. "Tussendoor hebben we er nog moeten bijbestellen, zelfs verzamelaars kwamen er speciaal voor."