Afbeelding
Foto:

Buurstee Advies verhuisd naar perfecte nieuwe locatie

HOOGERHEIDE – Vorige week is Buurstee Advies definitief verhuisd naar hun nieuwe locatie in de Raadhuisstraat. Het nieuwe kantoorpand is vergeleken het oude pand groter, lichter, moderner maar vooral een stuk frisser. Een nieuw kantoorpand waar de bekende deskundigheid wordt uitgebreid met meer rust en privacy.

“We zijn ontzettend trots”, zeggen Hettie en Pierre Buurstee. Ze kijken om zich heen in hun nieuwe kantoor aan de Raadhuisstraat 104. Enkele weken eerder was daar restaurant El Sueño nog gevestigd. Na enkele stressvolle weken van hard werken en vooral veel nadenken over de beste indeling van hun nieuwe kantoor ging Buurstee Advies er op maandag 2 maart aan de slag. En hoewel zoveel moois nog wat onwennig voelt, is de verbetering al meteen merkbaar.


Hoewel het oude kantoor van Buurstee Advies zich slechts twee deuren verderop bevindt, kan de transformatie nauwelijks groter zijn. In de afgelopen tien jaar groeide Buurstee Advies van een éénmans adviesbureau tot een sterk en ervaren team dat graag voor zijn klanten klaarstaat. De groei van de afgelopen jaren is uiteraard positief, echter brengt ook een logistieke uitdaging met zich mee. “Ons oude kantoor, op nummer 100, groeide uit zijn jasje”, vertelt Pierre Buurstee, “de bureaus stonden dicht op elkaar, en verdere uitbreiding was niet mogelijk. Daarom waren we genoodzaakt te verhuizen, en toen onze buren van El Sueño gingen verhuizen hadden wij het perfecte pand gevonden. Nog altijd in het hart van de Raadhuisstraat, maar veel ruimer dan ons oude kantoor.”


De ruimte brengt Buurstee Advies de rust om klanten nóg beter van dienst te zijn. “We beschikken nu over een spreekkamer waar we in alle rust en privacy met onze klanten kunnen praten”, vertellen Hettie en Pierre, “er is een mooie zitruimte voor onze klanten, en een ontvangstbalie waar de binnenkomende klanten geholpen worden. Bovendien brengt de extra ruimte ons ook meer rust om geconcentreerd te werken. Deze verhuizing is op alle fronten een verbetering voor ons bedrijf. We zijn bovendien heel blij met het resultaat. De grote ramen maken het kantoor prettig licht, en het nieuwe kantoormeubilair is niet overdadig, maar wel mooi. Dit kantoor past bij ons, en hier ligt zeker een mooie toekomst voor ons bedrijf.”


De verzekeringsbranche en dus ook Buurstee Advies is volop in beweging. De stormen van de afgelopen weken deden de telefoons van Buurstee Advies roodgloeiend staan met schademeldingen, en ook het coronavirus houdt Buurstee Advies bezig: “We krijgen veel vragen van mensen die reizen hebben geboekt naar risicogebieden.
Wij helpen waar we kunnen, en bekijken welke mogelijkheden verzekeraars bieden in deze situaties. Dat is het mooie van ons vak: de actualiteit houdt ons bezig en daagt ons uit om onze klanten nog beter te helpen. En natuurlijk is iedereen van harte welkom om ons nieuwe kantoor te komen bekijken. Loop gerust binnen!”