Afbeelding
Foto:

Tafeltennisser Kevin Palinckx Nederlands kampioen

OSSENDRECHT - Zaterdag 29 februari mochten de broers Michael en Kevin Palinckx door hun goede prestaties van het afgelopen seizoen aantreden op het Nederlands kampioenschap tafeltennis in Zwolle.

De leden van TCO 78 uit Ossendrecht moesten hiervoor eerst in januari een regionale ronde spelen die ze beiden met verve doorstonden. Na diverse spannende partijen in de poules en het knock-out schema kwamen ze elkaar in de finale tegen. In een bloedstollende finale was het Kevin die nipt aan het langste eind trok en zich Nederlands kampioen in zijn categorie mag noemen! Ook Michael mag zeker trots zijn op zijn prestatie met een mooie finaleplaats en zijn tweede prijs op het NK.
Bestuur en leden van tafeltennisvereniging TCO 78 uit Ossendrecht zijn enorm trots op deze geweldige prestatie van hun jeugdleden!


Trip in het duister in Halsteren

HALSTEREN - Ontspanningsvereniging 't Spanjooltje organiseert voor zaterdag 14 maart een 'Trip in het duister' door de dorpskern van Halsteren.

Het gaat om een wandeltocht over een afstand van ongeveer 5 kilometer met vragen en opdrachten. Aanvang is 19.30 uur bij Grand Café de Kannebuis aan de Poelekes in de Rode Schouw in Halsteren. Inschrijfgeld is €2,00 per persoon. Graag een zaklamp en balpen meebrengen. Na afloop van de tocht is de prijsuitreiking en uitleg over de trip. Aansluitend vindt een Grote Loterij plaats ten bate van het Gehandicapten-carnavalsbal 2021. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij John Meerman van het bestuur van 't Spanjooltje: telefoon 06-51423524


Oranjeloop terug in De Melanen

HALSTEREN - Atletiekvereniging AC Olympia Halsteren heeft de jaarlijkse Oranjeloop terug op de kalender gezet. Net als vroeger vindt deze loop plaats in recreatiegebied De Melanen, op dinsdag 28 april.

Jong en oud kan zich alvast gaan voorbereiden op lopen over 800 meter, 5 of 10 kilometer. Voor de jeugd is deelname gratis, start van de jeugdloop over 800 meter is om 19.00 uur. Iedereen ontvangt een leuke herinnering.

Voor de sportievelingen die 5 of 10 kilometer willen afleggen bij de Oarnjeloop is een ronde over 2500 meter uitgezet door het fraaie recreatiegebied. Inschrijven kost €5,- en de start is om 19.30 uur. Rond 20.30 uur is de prijsuitreiking. Het wedstrijdsecretariaat is bij Monkey Town aan de Langstraat in Halsteren.