Lentefair Woensdrecht werkt

WOENSDRECHT - Op zaterdag 14 en zondag 15 maart is er een Lentefair in het participatiecafé in Woensdrecht.

Op de locatie aan de Dorpsstraat 41-41a, waar ook de kleine Woensdrechtse Jumbo winkel zit, zal de fair vanaf tien uur plaatsvinden. Er is een boekenbeurs met een verzameling boeken waarbij voor iedereen wat wils te vinden is. Of het nu om boeken om te lezen of om voor te lezen is, het staat er allemaal tussen.


Kleding

Naast boeken zijn er ook nieuwe en tweedehands kledingstukken te koop. U kunt ook kennis komen maken met het reparatiecafé, speciaal voor de mensen die geen geld hebben om iets nieuws te kopen én natuurlijk voor de mensen die aan duurzaamheid denken.


Het Magisch draadje

Het Magisch draadje zal ook aanwezig zijn. Yolanda Scholte en Samantha Hendriks zijn moeder en dochter. Het tweetal maakt pruikjes en opkikkertjes voor kindjes die op wat voor manier dan ook door ziekte een opkikkertje kunnen gebruiken. Dit is geheel gratis en belangeloos, hun motto is: tover een lach op een gezichtje.


Proeverij

Koffie en thee met zelfgebakken appeltaart staan klaar. Bovendien is er een proeverij van biologische producten. Denk aan Griekse honing en olie, brandnetelkaas en sambalkaas. De fair duurt tot een uur of vier 's middags.