Jubileumexpositie

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Van 13 maart tot 11 april 2020 exposeert S&L Zorg haar jubileumkunstproject. Aanleiding van de expositie is het 30-jarig bestaan van S&L Zorg. Het thema van dit project is de gastvrijheid die S&L Zorg, haar medewerkers, vrijwilligers, bewoners en deelnemers door en door kenmerkt. S&L Zorg heeft gemeenschapskunstenaar Saskia van Haeren gevraagd om daar samen met cliƫnten en begeleiders vorm aan te geven. De expositie is van 13 maart tot 11 april 2020 gratis te bezoeken in de Bibliotheek West-Brabant, Kortemeestraat 17 in Bergen op Zoom.


Ruilavond postzegels

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Donderdag 5 maart wordt de maandelijkse ruilavond van postzegelvereniging Delta Oost gehouden in wijkcentrum de Korenaere. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Naast de verloting is er weer de snuffeltafel met leuke aanbiedingen en daarnaast nog de verloting met mooie prijzen. Iedereen is welkom.


Bingo bij de Kleine Vos

REGIO - Stichting Ontspanning voor Ouderen de Kleine Vos houdt op zaterdag 14 maart een grote bingo in de Vossenburcht in Nieuw- Vossemeer, Plein 1 februari 1953 nummer 4. De zaal is open om 13.00 uur en de bingo begint om 13.30 uur. Iedere bingoliefhebber is welkom op deze middag. Er zijn mooie prijzen te winnen. De opbrengst van deze bingo komt geheel ten goede aan de stichting Ontspanning voor Ouderen uit Nieuw-Vossemeer. Deze stichting organiseert uiteenlopende ontspanningsactiviteiten.