Afbeelding
Foto:

Remedial Teaching, coaching en huiswerkbegeleiding

WOENSDRECHT - Sinds 1 september 2016 is Mirjam Adriaansen-Kapitein gestart met haar Praktijk voor Remedial Teaching Met geMAK in Woensdrecht.

Mirjam is in 2006 afgestudeerd aan de PABO in Vlissingen en heeft er vervolgens voor gekozen om de opleiding tot Remedial Teacher te volgen. Hier is ze in 2007 afgestudeerd. Na haar studie is ze gaan werken op De Rotonde in Breda; een specifiek VMBO met leerwegondersteunend onderwijs. Ze is daar aangenomen als Remedial Teacher, maar al snel volgde daar ook de taak van dyslexiecoach. In 2009 is ze gestart met de opleiding tot dyscalculiespecialist, welke datzelfde jaar is afgerond.

Omdat er bezuinigd werd op veel plekken in het onderwijs, werd er op de school van Mirjam voor gekozen om haar parttime voor de klas en parttime als RT’er te laten werken. Hoewel Mirjam dit ook erg leuk vond, kostte de continue schakeling veel energie. Het idee van een eigen praktijk werd geboren. In 2016 werd het tijd om de droom ook in werkelijkheid te brengen.

De naam van de praktijk is afgeleid van haar eigen initialen. “En we willen dat het bij alle kinderen met gemak” gaat op school, maar dat is helaas niet altijd zo…” Mirjam biedt de mogelijkheid om begeleiding op school, thuis bij het kind of op de praktijk te geven.

Heeft uw kind moeite met rekenen of taal? Heeft uw kind dyslexie en bent u op zoek naar een hulpmiddel? Heeft uw kind dyscalculie of moeite met rekenen? Kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij het maken, leren of plannen van huiswerk? Praktijk voor Remedial Teaching Met geMAK is er voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleiding, dyslexiecoaching en dyscalculiecoaching voor zowel leerlingen in het basisonderwijs, als leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Afbeelding