Afbeelding
Foto:

Quist Schoenen voor trendy dames, heren en kinderen

HALSTEREN - Quist Schoenen, hét adres voor dames-, heren- en kinderschoenen én voor vakkundige reparaties. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe collectie en die is bij de schoenenzaak aan Dorpsstraat 188 in Halsteren al volop verkrijgbaar. Dit voorjaar in mooie natuurtinten en wit met leuke kleur- of printaccenten. Daarnaast zie we vrolijke kleuren als rood, geel en blauw.

Gabor

Gabor sneakers, veel comfort en fashionable! Kies voor een sportieve sneaker met dikke zool of juist een fijne variant. Ook ballerina’s en pumps ontbreken dit voorjaar niet. Met een Gabor tas maakt u uw nieuwe outfit compleet. In onze Gabor shop een grote collectie vanaf schoenmaat 35 tot en met 42.


Wolky Base is vegan!

Nieuw van Wolky is de W-Base, deze sneakers zijn lichtgewicht en gemaakt van veganistische materialen. Het uitneembare voetbed is gemaakt van kurk.
Nieuw in de Wolky White collectie is de Yell, een comfortabele sneaker met veter en ritssluiting! Exclusief bij ons verkrijgbaar is de Move It, een hippe sneaker, verkrijgbaar in zwart en wit. Als Wolky Select Partner hebben we een grote collectie Wolky.

Hartjes, kwaliteit uit Oostenrijk

Hartjes zijn duurzaam en comfortabel. Hartjes produceert zijn schoenen al meer dan 65 jaar in Oostenrijk met als doel comfort, mode en duurzaamheid met elkaar te verenigen.
Een mooi voorbeeld van duurzaamheid zijn de zolen van de BREEZE en PHIL modellen, het materiaal is gemaakt van gerecycled industrieel afval.

Durea, je voeten kunnen meer aan

Durea sneakers zijn modern en comfortabel. Deze sneaker heeft een lichtgewicht zool en een goede afwikkeling. De sneaker is verkrijgbaar in wit, blauw en dierenprints.


Floris van Bommel

Floris over de nieuwste print: “Ik heb in mijn carrière al heel veel printjes op leer voorbij zien komen. Vaak zijn dat prints uit de dierenwereld: crocoprint, slangenprint, reptielenprint en zelfs roggenprint of olifantenprint. Voor deze zomercollectie waren we weer op pad in Italië en dan scannen we altijd alles af op nieuwe printjes. Bij een looier in Santa Croce sull’Arno liepen we tegen deze print aan. Ik had hem nog nooit eerder gezien en vroeg me af welk beest dit was. Wat denk je? Drakenprint! In een commentsectie op internet hoor je op zo’n moment ‘shut up and take my money!’ te zeggen. Maar dit was real life. Dus hebben we gewoon maar even staan grijnzen en toen wat stukjes meegenomen. Terug in Nederland hebben we er samen met de looier deze supercoole kleurvariant van gemaakt. Ik heb als check dubbelcheck nog even de draken uit Game of Thrones gegoogled en het klopt echt :).”


Schoenreparatie

Zijn de zolen of hakken van uw schoenen versleten? Wij repareren ze graag voor u. Onze schoenmaker heeft het certificaat ‘meester schoenmaker’ en bijna 40 jaar ervaring. Nieuw in de reparatie zijn zolen voor wandelschoenen, waarmee ook aangespoten zolen nu gerepareerd kunnen worden. Voor Floris van Bommel en Van Bommel schoenen hebben we originele longzolen in allerlei kleuren. We hebben een speciale naaimachine om ze te stikken.

Afbeelding