Afbeelding
Foto:

Voorjaar bij Inema Mode in Tholen

THOLEN - We gaan een kleurrijk voorjaar tegemoet! Bij het zien van al deze kleuren en prints, voor zowel de dames als de heren, krijgen we een blij gevoel!

Vooral in de grote collectie van Enjoy kom je alle kleurcombinaties tegen. Opvallend is de kleur donkerblauw, gecombineerd met een felle lime tint. Maar ook de pasteltinten komen dit voorjaar weer voorbij, net als de kleur peach en army.
De dierenprint is nog steeds niet weg te denken, ook de bloemenprint is in alle variaties aanwezig, deze is ook veel te zien in de overhemden en herenshirts.
Hot item dit voorjaar is het bikerjasje, alle merken hebben het wel in de collectie zitten. Net zoals de plissé rok, helemaal terug van weggeweest.

Naast het bekende merk Lerros is er voor de heren het merk Blue Fields toegevoegd, evenals het overhemdenmerk Companeros. Het is een vlot merk met hippe prints en kleuren en natuurlijk een perfecte pasvorm. Dit combineren we met een van onze grote collectie basisbroeken van New Star, verkrijgbaar in verschillende kleuren, pasvormen en het belangrijkste: lengtematen! Ook altijd leuk geprijsd.

Het is dus weer de moeite waard om richting Tholen te komen!

Tot ziens!
Anne-Marie, Corine, Jannie en Sarina