Outdoorjassen bij Sebregts

OSSENDRECHT - Sebregts Mode in Ossendrecht heeft weer iets nieuws aan haar ruime assortiment toegevoegd: jacks en outdoorkleding uit de sportwereld. Ideaal voor onze klanten die veel fietsen.

De sport- en modewereld lopen steeds meer in elkaar over en functionele jacks uit de sportbranche worden veelvuldig in het straatbeeld gezien. De sportieve jassen en vesten zijn ideaal voor alle weertypes. Ademend, waterdicht, licht van materiaal en dus heel comfortabel om te dragen bij inspanningen.


Elektrische fiets

Er wordt sinds de introductie van de elektrische fiets veel meer gefietst op lange afstanden en een goed jack is dan geen overbodige luxe, gezien het wisselende weerbeeld in Nederland. Een kwalitatief hoogwaardig product wordt door het sportmerk Killtec op veel plaatsen in Duitsland en Nederland verkocht. De gespecialiseerde sportzaak of outdoorwinkel heeft dit merk in haar assortiment. Sebregts Mode heeft dit grote merk uit ons buurland naar Ossendrecht weten te halen, en de sportieve klanten die veel fietsen zullen daar heel erg blij van worden.
"Veel van onze collega detaillisten hebben steeds minder een uitgebreide jassencollectie in de winkel. Sebregts Mode doet hier niet aan mee. Een mooi voorjaarsjack is bij Sebregts Mode gewoon in de winkel te krijgen. We zorgen voor een ruime collectie die gelukkig door veel klanten erg gewaardeerd wordt. Gezien het weer van de afgelopen maanden is een jas in Nederland niet te missen."


"Er wordt veel meer (elektrisch) gefietst op lange afstanden en een goed jack is dan geen overbodige luxe"


Voorjaarsactie

Sebregts Mode koppelt aan de introductie van haar sportmerk een voorjaarsactie. "Gedurende de maand maart krijgt u 10 procent korting op de nieuwe collectie van onze jacks, ook op het nieuwe sportmerk Killtec, zowel voor dames als heren. Een goede reden om in maart al eens naar Sebregts Mode te komen. We hebben weer een prachtige voorjaar- zomer collectie. Tot binnenkort!"