Afbeelding
Foto: Vincent Krijtenburg

Je lentelook shop je bij Loft 56

HALSTEREN - Voor je nieuwe outfit kun je op het vliegtuig stappen en naar Parijs, London New York of Milaan vliegen. Een veel beter idee is het om te shoppen bij Loft 56 in Halsteren.

Je parkeert bij de home- en fashionwinkel aan de Halsterseweg 56 gewoon je auto voor de deur. "Je nieuwe lentelook koop je lekker relaxed bij Loft 56. Je hebt geen plan nodig als je bij ons komt shoppen, want wij geven je goed persoonlijk advies", zegt Liane Verbaas. "We maken jouw outfit weer helemaal leuk!"


Lentekleuren

De nieuwe lentekleuren van onder meer G-maxx, Soya concept, Zoso, Fransa, Be young en Transfer fleuren je kledingkast op als nooit tevoren. In de voorjaarscollectie kom je twee nieuwe merken tegen: Sister Point en Saint Tropez. Om je outfit compleet te maken is er een mooie collectie damestassen van het merk Tamaris. "De juiste outfit met de juiste accessoires geeft een boost aan je zelfvertrouwen. You are what you wear!", zegt Verbaas. Naast stijlvolle trendy dameskleding biedt het concept ook moderne en landelijke meubels en accessoires. De mode-afdeling beslaat ongeveer een kwart van de 3000 vierkante meter vloeroppervlakte.

De servicegerichte medewerkers staan dagelijks klaar om kleding- en stylingadvies te geven, al dan niet onder het genot van een bakje koffie. "We kunnen altijd helpen, maar als een klant rustig wil rondkijken dan kan dat uiteraard ook." Ter inspiratie ligt en hangt de kleding in setjes klaar in de winkel. Online inspireert het bedrijf via Facebook (@loft56halsteren) en Instagram (@loft_56). "Loop gerust binnen om de stijlvolle combinaties van dit najaar te bekijken. Er is genoeg inspiratie voor een nieuwe outfit", aldus Liane.