Afbeelding
Foto:

Van top tot teen de nieuwste mode

HOOGERHEIDE – Een nieuw seizoen betekent nieuwe mode. Maar hoe kleurrijk een nieuwe collectie is, hij moet ook tijdens het seizoen boeiend blijven. Henri’s Ladies & Gents krijgt dat elk jaar voor elkaar. Dit voorjaar kun je je er – letterlijk – van top tot teen in de nieuwste mode hullen.

Om maar bij de tenen te beginnen: de schoenen van Melik waren al langer te bewonderen bij Henri’s Ladies & Gents, maar hun collectie handgemaakte schoenen is nieuw. Bram Beening van Henri’s Ladies & Gents vertelt: “Deze schoenen zijn prachtig gemaakt, en voorzien van allerlei mooie details. Sommige paren zijn echt uniek, en bijvoorbeeld voor een trouwerij zijn deze schoenen enorm geschikt. Je loopt dan geen enkel risico dat iemand dezelfde schoenen draag!” Over unieke schoenen gesproken, de handgeschilderde exemplaren van Mio Tinto mogen er wat dat betreft ook zijn. “Je kunt die schoenen laten beschilderen in een kleur naar keuze”, zegt Bram, “en ze zijn altijd binnen een week leverbaar.”


Henri’s Ladies & Gents heeft dit voorjaar weer een mooie herencollectie samengesteld waarmee die unieke schoenen geaccentueerd kunnen worden. State of Art en Vanguard zijn daarin de vaste waarden. “Van Vanguard hebben we nieuwe, standaard jeans in diverse lengtes en wassingen”, zegt Bram, “maar misschien nog wel leuker zijn de kostuums van Benvenuto. Die hebben een bijzonder fijne, slanke pasvorm, en de verschillende delen laten zich prachtig mixen en matchen. Voor ongeveer 300 euro heb je zo een prachtig kostuum, in leuke kleuren.”


Ladies

Ook voor Ladies is er leuk nieuws bij Henri’s Ladies & Gents. “We zijn erg blij om het merk Someday in onze rekken te verwelkomen”, zegt Bram, “Someday is het gekledere zusje van Opus, dat al langer een geliefd merk in onze collectie is. Someday is wat luxer dan Opus, qua prijs is het vergelijkbaar met Yaya. Het meest bijzondere is dat we elke week nieuwe items binnenkrijgen. Er is dus altijd wat te zien!” Het Nederlandse merk Juffrouw Jansen is na enkele seizoenen weer terug bij Henri’s Ladies & Gents. “Kwalitatief is Juffrouw Jansen altijd hoogwaardig”, zegt Bram, “en de collectie is nu interessanter dan ooit. Voor wie een feestje heeft en goed gekleed voor de dag wil komen is Juffrouw Jansen hét merk.”


Modeshow

Juffrouw Jansen, Opus en Someday zijn op woensdag 11 maart allemaal te bewonderen in de traditionele modeshow van Henri’s Ladies & Gents. Wie ook wil meegenieten van al dat moois kan zich aanmelden via e-mail, Whatsapp of telefoon.