Afbeelding
Foto:

Sun is shining and so are you!

STEENBERGEN - De feestdagen zijn al weer lang en breed voorbij, zelfs carnaval is al achter de rug. Tijd voor het voorjaar! Laat de temperatuur maar stijgen en het zonnetje schijnen. Oerlemans mode in Steenbergen is klaar om jou dit seizoen te laten stralen!

Waar het niet altijd even makkelijk kan zijn om de juiste items te vinden voor je nieuwe garderobe, kan dat dit seizoen haast geen probleem zijn. "Er zijn zó veel verschillende trends dat er voor iedereen wel iets bij zit! Houd je van prints? Die hebben ze! Houd je van neon-kleuren? Die hebben ze! Liever pasteltinten? Ook die hebben ze!" Een somber voorjaar, daar doen ze bij Oerlemans Mode dus niet aan!
Schoenen maken de man… én de vrouw! Daarom vind je sinds dit seizoen sneakers bij Oerlemans Mode. Voor de heren van PME Legend en voor de dames van NUKUS by Nick Vervoort en Juul & Belle. Van dit laatste merk hebben ze ook cowboylaarsjes in de collectie opgenomen!


Jeans of your dreams

Een goede spijkerbroek is een echte musthave. Met het nieuwe jeans-merk Miracle of Denim is de kans groot dat je de perfecte jeans gevonden krijgt! Verschillende modellen en kleuren, en dit merk is zowel op de heren- als de damesafdeling verkrijgbaar!
Dit voorjaar ben je bij Oerlemans Mode dus weer aan het juiste adres voor een complete voorjaarsoutfit. Wil je op de hoogte blijven? Volg ze op Facebook en Instagram. En ga vooral eens langs in de winkel!

facebook.com/oerlemansmodesteenbergen
instagram.com/oerlemansmode

Afbeelding