Afbeelding
Foto: RKSV Halsteren

Van Haaren blijft op De Beek

Remco van Haaren is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de zaterdagselectie van RKSV Halsteren. Het is voor de oefenmeester het vijfde jaar waarin hij de zaterdaghoofdmacht onder zijn hoede heeft. Afgelopen jaar behaalde Van Haaren de UEFA B trainerslicentie (Oefenmeester 2). Hiermee heeft Halsteren een trainer in huis die de zaterdagselectie naar de tweede klasse kan loodsen en daarin zelf als trainer ook actief kan blijven. Doelstelling van de vereniging is om met Zaterdag 1 (minimaal) de tweede klasse te bereiken, waarmee het een brugfunctie tussen de talentvolle JO19 en Zondag 1 kan gaan vervullen. Van Haaren en zijn manschappen liggen dit seizoen op koers. Ondanks de nederlaag van vorige week zaterdag staat Zaterdag 1 stevig aan kop in de derde klasse B en heeft het zich daarnaast geplaatst voor de 1/8 finale van de districtsbeker Zuid 1. Op dinsdag 3 maart om 20.00 uur staat Zaterdag 1 de 1/8 finalewedstrijd tegen hoofdklasser Baronie te wachten. De winnaar van dit duel speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van het duel Altena - Achilles Veen. De entree voor dit duel is gratis.


Zondag 1 klaar voor Baronie

Na de nuttige en met 2-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Jong RKC is Zondag 1 klaar voor de topper tegen het Bredase Baronie. A.s. zondag treedt de tot op het bot gemotiveerde formatie van trainer Erwin de Nijs aan tegen een eveneens gedreven Baronie, dat ook dit seizoen meedoet om de prijzen in de Hoofdklasse. Winnen betekent de aansluiting houden bij koploper Unitas, bij verlies verdwijnen de koppositie en de tweede periodetitel uit het oog. De wedstrijd start om 14.30 uur. Hopelijk kan de 12e man dit keer het verschil maken! Komt u ook?


Gastgezinnen gezocht!

Op 21 en 22 mei a.s. organiseert RKSV Halsteren weer het internationale jeugdtoernooi voor Onder 10-teams. Naast teams uit Nederland, zoals PSV, Vitesse, Utrecht, Excelsior en Sparta verwelkomen we ook teams uit België, Duitsland en Polen. Ook vanuit RKSV Halsteren zal er door JO10-1 en JO11-1 deelgenomen worden aan dit toernooi. Normaal verblijven er tijdens dit toernooi teams in het Stayokay hostel, echter dit jaar is Stayokay al afgehuurd door een andere organisatie. We doen daarom een beroep op alle leden en sympathisanten van RKSV Halsteren om als gastgezin op te treden. Wat is - in het kort - de bedoeling? Per gastgezin komen er 2 of 3 spelers van een bezoekende vereniging bij u overnachten. Spelers uit Duitsland en Polen verblijven 2 nachten bij een gastgezin, spelers uit België en Nederland verblijven 1 nacht bij een gastgezin. U haalt de voetballers op bij het sportpark en brengt ze 's ochtends weer terug naar het sportpark. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om het toernooi bij te wonen. De toernooi-organisatie rekent op uw hulp. Aanmelden kan via http://bit.ly/3c1fi1F. Bij vragen kunt u contact opnemen met U10.jeugdtoernooi@rksvhalsteren.nl.


Inschrijving Voetbalschool RKSV Halsteren geopend

Na de succesvolle eerdere edities van de voetbalschool van RKSV Halsteren gaat in het voorjaar de volgende editie van start. Net als de eerdere edities zal Soccer 10 de voetbalschool professioneel invullen. De voetbalschool, 100% SoccerClass geheten, start op woensdag 18 maart a.s.. Inschrijving voor deze editie is vanaf nu mogelijk. De 100% SoccerClass is een samenwerking tussen RKSV Halsteren, Soccer 10 en 100% VOETBAL. Deze voetbalschool is bedoeld voor voetballers en keepers in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar. Aan de deelnemers wordt voor de eerste training gevraagd aan welke drie punten in de categorieën Techniek en Kracht ze gericht willen gaan werken. Tijdens elke training werken de deelnemers volgens een individueel ontwikkelplan. De trainers kijken naar de prestaties en letten op vaardigheden, inzet, doorzettingsvermogen en spelplezier. De 100% SoccerClass bestaat uit tien trainingen van elk ca. 5 kwartier. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddagen tussen 15.45 en 17.00 uur op sportpark De Beek. Wil je je hiervoor aanmelden dan kan dat via dit formulier: http://bit.ly/3bZb0b6.


Deze week - thuiswedstrijden

Donderdag 27 februari: 20:30 Halsteren VE3 - Vrederust VE2.
Zaterdag 29 februari: 09:00 Halsteren JO9-2 - SC Gastel JO9-1; 11:30 Halsteren JO9-4 - MZC'11 JO9-2; 15:00 Halsteren 5 - Tholense Boys 3.
Zondag 1 maart: 14.30 Halsteren 1 (zo) - Baronie.
Dinsdag 3 maart: 20.00 Halsteren 1 (za) - Baronie.


Afbeelding