Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Volledig op maat bij MR-Groep

HALSTEREN - Kunststof kozijnen, ramen en deuren worden bij MR Groep volledig op maat gemaakt. Dankzij hun high-tech computer gestuurde machinepark kunnen zij tot op de millimeter nauwkeurig frezen, boren en zagen, om zo elk profiel tot de juiste afmetingen te kunnen verwerken.

"Onze revolutionaire lasmachine freest een klein deel van de profielen weg en last deze vervolgens door middel van hitte vrijwel naadloos aan elkaar. Zo ontstaan niet alleen sterkere, maar ook mooiere en strakkere verbindingen dan bij traditionele Kunststof kozijnen. In combinatie met de nieuwe Zendow Neo Premium profielen van Deceuninck creëren we een duurzame oplossing die niet alleen lang meegaat maar ook nog eens leidt tot een energiebesparing van maar liefst 35 procent. Dit komt door de glasvezelversterking die door de wanden van het profiel heen is geweven en een veel betere isolatiewaarde heeft ten opzichte van de traditionele koude metalen versterking", zegt Jaap Rijnberg van MR Kunststof. Na het lassen van de kozijnen gaan deze veilig op transport naar de klant waar ze vakkundig worden gemonteerd en geïntegreerd in de omgeving.

Linktrusion
Linktrusion is een samensmelting van verschillende oplossingen waarin traditionele materialen en beproefde technieken via een uniek exTRUSIEproces geLINKt worden met nieuwe materialen en innovatieve elementen om zo voor elk type toepassing de ideale productconfiguratie samen te stellen. Zo zorgt Linktrusion voor een efficiënter grondstofgebruik, een volledig recycleerbaar product en – het allerbelangrijkst – voor thermische prestaties die tot 35 procent beter zijn.

Door toepassing van de Linktrusion technologie kunnen ook slankere en strakkere raam- en deurelementen worden gemaakt. Het antwoord op de vraag van eindklanten die ramen of deuren willen die het eigentijds karakter van hun huis bevestigen. "Daarnaast kunnen dankzij de Linktrusion technologie ook hogere en bredere ramen en deuren worden geproduceerd. Meer licht naar binnen en meer zicht naar buiten dus", aldus Jaap Rijnberg van MR Kunststof. "Welke maat of kleur u ook wilt, bij MR Groep bent u aan het juiste adres!"
Kijk op www.mr-groep.nl voor meer informatie. MR-Groep Nieuwbouw & Renovatie Canadaweg 6 4661 PZ Halsteren 0164 683425 info@mr-groep.nl