Bridge uitslagen

HALSTEREN - De uitslag van de bridgemiddag op dinsdag18 februari in de Kannebuis: 1. Ingrid en Henk van Oostveen 63.39%, 2. Henny Horward/Alice Schoemaker 59.23%, 3. Ria Schepers/Bert de Kok 56.55%, 4. Corry den Hollander/Astrid Franken 55.95%, Gedeelde vijfde plaats met 55.71%, Janny en Dick Bosma, Martha Bogers/Riet Mens. De uitslag van woensdagmiddag 19 februari in De Wittenhorst: 1. Ria Schepers/Lies Frijters 66.00%, 2. Jo Langenberg/Ton Thijssen 59.50%, 3. Ton Maas/Anton van der Wegen 58.75%, 4. Netty Brouwer/Anneke van Broekhoven 55.00%, 5. Alice Schoemaker/Geert Uijtdewilligen 51.50%.

Bingo Kannebuis

HALSTEREN - Zondag 1 maart is er een bingo in de Kannebuis (Poelekes 12). De aanvang is 14.00 uur.

Lezing over Doel

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op maandag 2 maart geeft Sonn Franken, auteur van het boek Dossier Doel, een lezing in Den Enghel (Grote Markt 19). Een Belgische cameraploeg komt daar opnames maken voor een documentaire over de centrales van Doel en Tihange. Franken zal een lezing houden over hoe hij tot de vorming van zijn boek is gekomen. Van de gevoelens van onrust, tot een onderzoek van incidenten, tot de constateringen die leiden tot een Thriller met als centrale vraag: Wat als het mis gaat? "Ik zie dit als een grote kans om als regio een signaal af te geven, dat we ons grote zorgen baren en vastberaden zijn om hiertegen in het geweer te komen. Dit is een kans om, door massaal op deze avond aanwezig te zijn, aan te geven dat elke beslissing in deze ons raakt." De zaal gaat open om 19:00 uur en om 19:30 uur zal de auteur met de presentatie beginnen.

Human capital agenda

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht heeft het initiatief genomen om te komen tot één human capital agenda voor Businesspark Aviolanda. Deze agenda gaat zorgen voor een nog betere aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt voor luchtvaarttechniek. Met andere woorden: een vliegende start voor een carrière in de luchtvaarttechniek. Op donderdag 12 maart geeft burgemeester Steven Adriaansen op Businesspark Aviolanda het officiële startsein voor de ambitieuze plannen en activiteiten in deze agenda.