Afbeelding
Foto:

Hier loopt schade altijd goed af

OSSENDRECHT – Een deuk in je spatbord, een kras op je bumper of een barst in je achterlicht. Allemaal is het even vervelend. Maar voor wie Autoschadeherstel Van den Bergh in Ossendrecht inschakelt loopt een schade altijd goed af.

Autoschadeherstel Van den Bergh is al jaren een bekende naam in en rond Ossendrecht. Ondernemer Fred van den Bergh bouwde een gezond en gewaardeerd bedrijf op. Toen de Tholense autoschadespecialist Gert Jan Buijs het bedrijf in 2016 overnam bleef de naam van het bedrijf hetzelfde. De naam “Van den Bergh” staat in Ossendrecht bekend om z’n service en vakmanschap. Receptioniste Marleen Bak vertelt hoe die service en dat vakmanschap eruit zien. “Mensen komen bij ons met een probleem”, zegt ze, “en wij lossen dat probleem op. We nemen onze klanten alle zorg uit handen en zorgen dat elke schade – klein of groot – snel en correct hersteld wordt.”

Onlangs sloot Autoschadeherstel Van den Bergh zich aan bij A.A.S Schadeherstel, en is erkend door brancheorganisatie FOCWA. Daarmee zijn klanten verzekerd van een eerlijke prijsopgave, een milieubewust beleid en garantie op alle werkzaamheden. “We denken vooral graag mee met onze klanten en hun budget. Dat betekent dat we, als dat nodig is, ook zoeken naar budgetvriendelijke oplossingen of tweedehands onderdelen. Maar elke schade herstellen we onzichtbaar én goed”, zegt Marleen. Het feit dat Autoschadeherstel Van den Bergh beschikt over twee eigen spuitcabines, een getalenteerde spuiter in de persoon van Jeffrey Heberlé en een bijzonder ervaren schadespecialist in Michael de Hoogt. Met hun kennis – die continu up-to-date wordt gehouden – hun ervaring en hun 'fingerspitzengefühl' verlaat elke auto het pand van Autoschadeherstel Van den Bergh alsof-ie net uit de fabriek is gerold.

Gratis vervangend vervoer spreekt voor zich bij Autoschadeherstel Van den Bergh, en het maakt niet uit waar een auto verzekerd is: “Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen”, zegt Marleen, “ook als ons bedrijf niet op de groene kaart staat.” Bij Autoschadeherstel Van den Bergh is die deuk, kras of barst snel verleden tijd, en is je auto mooier dan hij ooit was. Eind goed, al goed. Zo gaat dat in Ossendrecht.