Bedrijfswagenmonteur Yoey van de Water behoort tot het team van Mabro Auto- en Truckservice.
Bedrijfswagenmonteur Yoey van de Water behoort tot het team van Mabro Auto- en Truckservice. Foto:

Mabro voor onderhoud aan álle bedrijfswagens

BERGEN OP ZOOM - Mabro Auto- en Truckservice BV aan de Conradweg op bedrijventerrein Noordland in Bergen op Zoom biedt onderhoud en reparatie aan alle merken bedrijfswagens. Het bedrijf is voorzien van een zware brug voor zowel lichte als zware bedrijfswagens.

Mabro Auto- en Truckservice BV voert al jaren het onderhoud uit aan het wagenpark van het eigen transportbedrijf. "In de loop der jaren echter hebben steeds meer collega bedrijven ons gevonden voor het onderhoud en reparatie van hun bedrijfswagens. Hierin zijn we intussen gespecialiseerd en we verlenen deze diensten vakkundig en graag. We beschikken over een zware brug waar we met ons team zowel lichte als zware bedrijfswagens en campers kunnen voorzien van het nodige onderhoud en de reparaties", vertelt Lars Groutziers, eigenaar van Mabro Auto- en Truckservice BV.

Gunstige locatie

Om de dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft Mabro vier jaar geleden besloten om te verhuizen van Halsteren naar de huidige locatie. "We bevinden ons midden op het industrieterrein Noordland aan de Conradweg 2 te Bergen op Zoom. Een bijzonder gunstige locatie tussen veel van onze klanten en waar we een snelle service kunnen bieden. Ook andere bedrijven uit de regio weten ons prima te vinden op deze goed bereikbare plek", legt Lars Groutziers uit.

Gratis haal- en brengservice

Hij vult aan: "Bovendien is dit handig voor alle werknemers die hier op het industrieterrein werken. Wij bieden een gratis haal- en brengservice aan van het voertuig op werklocatie in Bergen op Zoom. Zo wordt de personenauto of bedrijfswagen voorzien van een APK, onderhoud of reparatie terwijl de klant gewoon aan het werk is."

Mabro Auto- en Truckservice BV Conradweg 2, 4612 PD Bergen op Zoom, Telefoon: (+31)164 745007 / (+31)657221992,
E-mail: info@mabroautoservice.nl,
www.mabroautos.nl

Afbeelding