Gezellige middag bij Zonnebloem

HUIJBERGEN - Het duo Jan en Marianne uit Roosendaal heeft voor de Zonnebloem-afdeling Huijbergen een spetterend optreden verzorgd in de sfeervolle zaal van Vaeders Hoefke.

Aanwezigen konden kiezen uit een reeks songs van de jaren 1935 tot heden in allerlei genres. De gasten en vrijwilligers hadden geen problemen met het uitzoeken daarvan en Marianne vertolkte elk gevraagd nummer met verve. Haar man Jan verzorgde het geluid. Marianne zingt prachtig en het tweetal is enthousiast en betrokken bij het gezelschap.

Voetjes van de vloer

Zo werden we weer herinnerd aan de hits zoals: Tulpen uit Amsterdam, The Rose, Huil-bid-lach-werk en bewonder, Brabant en De Postkoets. Ondanks de gevorderde leeftijd van de aanwezigen, gingen zelfs bij een paar nummers de voetjes van de vloer. Wat wil je nog meer op een regenachtige middag in februari bij het genot van een kopje koffie en thee en in de pauze een drankje met bitterbal uit de prima keuken van Vaeders Hoefke?

Vrijwilliger

Lijkt het je wat om ouderen bij dit soort activiteiten te begeleiden: informeer dan eens bij ons bestuurslid bezoekwerk Hanneke (tel: 0164 642788) wat je als vrijwilliger bij de Zonnebloem zoal kunt betekenen. Vereniging de Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers met sociale en recreatieve activiteiten.