Afbeelding
Foto: Vincent Krijtenburg

Zwembad De Schelp weer open

BERGEN OP ZOOM - Vanaf dinsdagochtend 11 februari is zwembad De Schelp volledig open. De zwemlessen zijn weer begonnen en ook de vaste bezoekers kunnen weer gebruikmaken van het zwembad. De Schelp is maanden dicht geweest vanwege een storing in een van de technische systemen. Tot overmaat van ramp werd in de douches legionella geconstateerd. Het bad is vrij van legionella zo is uit diverse monsters gebleken. Alle lichten stonden op groen om het bad te heropenen.

Clubcross Olympia door storm verschoven naar 8 maart

HALSTEREN - Vanwege de verwachte storm komende zondag en de kans op vallende bomen en boomtakken is in verband met de veiligheid de clubcross verplaatst naar zondag 8 maart.

Kijk voor informatie over de clubcross bij het OSP-wedstrijdprogramma op: http://www.olympia-halsteren.nl/pagina812.html.

De Biezen 5 kampioen BBWH

ZUIDWESTHOEK - In de competitie van de Biljart Bond Woensdrecht/Hoogerheide is de eindstrijd in zicht gekomen. Het team van De Biezen 5 is kampioen geworden in de vierde klasse. Het kampioensteam bestaat uit (op de foto van links naar rechts): Wout den Daas, Tonnie van Tilburg, Louis Hendrickx (81), René Somers, Ruud Koolhoven en Cor Snijders. Nu gaan de wedstrijden beginnen tussen de vijf kampioenen in elke klasse met als finale de Dorsman Cup. Het beloven een paar spannende weken te worden en daarna begint de Driebandencompetitie. Dit jaar waren er 52 teams in de Libre-competitie dus de laatste 5 is toch voor allen een mooi resultaat in deze regio.

Afbeelding
Afbeelding