Afbeelding
Foto:

Maak kans op gratis kaartjes!

Kindervoorstelling 'Het jaarfeest van Sint-Hilarius' – zondag 8 maart om 14.00 uur

Op zondagmiddag 8 maart verandert het toneel van Podium Kloosterhof in een middeleeuws marktplein, waar het groot feest is. Iedereen komt samen: het volk, geestelijken, de adel (een jonkvrouw), valkeniers, vendeliers, soldaten en natuurlijk ridders te paard. Er is ongelooflijk veel te zien. Op het eind is er een spannend toernooi tussen een zwarte en witte ridder. De show wordt met veel humor gespeeld door twee artiesten, die hun assistenten (de kinderen) uit het publiek halen en een middeleeuwse rol toebedelen.

Deze voorstelling is leuk voor iedereen vanaf 4 jaar en duurt ongeveer 1 uur, zonder pauze. Na afloop mogen de kinderen met de spelers, de (namaak)paarden en alle andere attributen op de foto. De entree is €5.

Gratis kaartjes!

Wilt u gratis kaartjes winnen of deze aan iemand anders weggeven? Stuur dan een e-mail naar info@podiumkloosterhof.nl. Doe dit voor 1 maart. Leg uit waarom juist u of een ander gezin deze kaartjes zou moeten winnen. Vermeld ook het aantal personen. Wij gaan dan kijken wie de winnaar wordt.