Afbeelding
Foto: Harrij.Stekel

Oud papier en textiel

HALSTEREN - Op zaterdag 15 februari van 9.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom om uw oud papier en karton in te leveren bij basisschool Sint Maarten in Halsteren. Ook papiercontainers zijn van harte welkom. In verband met verscherpte controles bij de afvalverwerker verzoekt de ouderraad u er extra op te letten dat er geen plastic of karton met folies bij het oud papier terecht komt. De container staat weer op de vertrouwde plaats voor de school in de Bernardstraat. Heeft u nog oude kleding, huistextiel en oude schoenen? In een afgesloten zak kunt u ze in onze textielcontainer doen. Ook deze staat zaterdagochtend 15 februari voor u klaar. De opbrengst van deze inzamelingen wordt geheel besteed aan leuke activiteiten voor de leerlingen.

Petter in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Op woensdag 19 februari houdt burgemeester Frank Petter van Bergen op Zoom de lezing 'Geloven in de toekomst'. De toekomst is niet meer wat zij geweest is. Veel mensen zijn teleurgesteld en gekwetst. Gemeenschap en gemeenschappelijkheid zijn ver te zoeken. Hoe kunnen wij opnieuw gaan geloven in de toekomst?

Dr. Frank Anthonie Petter is een Nederlands theoloog en politicus en lid van het CDA. De lezing is de vierde in de reeks van vijf lezingen met als thema: 'Wees niet bang' van de werkgroep Oecumenische Wintercyclus Spiritualiteit. De lezing vindt plaats in de ontmoetingsruimte van de RK kerk, Raadhuisstraat 134 Hoogerheide. De avond begint om 19.45 uur en eindigt om 21.45 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage van €5,- gevraagd.

Informatie: 06 45033592, www.samenkerk.nl

Bridge-uitslag

HALSTEREN - De uitslag van dinsdagmiddag 4 februari in de Kannebuis: 1. Ingrid en Henk van Oostveen 59.23%, 2. Hans v/d Boom/Ton Thijssen 58.33%, Gedeelde derde plaats met 56.85%, Mia en Frie van Akkeren, An en Jos Oor, Martha Bogers/Riet Mens.

De uitslag van woensdagmiddag 5 februari in De Wittenhorst: 1. Ria Schepers/Lies Frijters 70.49%, 2. Diny van Dijk/Corrie v/d Schuit 60.69%, 3. Lucie en Christ Suijkerbuijk 60.59%, 4. Lien Damen/Jac Kil 60.14%, 5. Rietje en Giel Meeuwisse 56.32%.

Wandeling Kortenhoeff

HOOGERHEIDE - Op zondag 16 februari 2020 is er een wandeling van IVN- Nareka. De wandeling vertrekt om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Familyland, Groene Papegaai 19 te Hoogerheide. Het gebied Kortenhoeff is ongeveer 100 hectare groot en is vanaf 1980 in beheer bij Staatsbosbeheer. Het thema van de wandeling is bomen in de winter. Aandacht gaat uit naar verschillende knoppen, schors en boomsilhouetten.

Bandwedstrijd T-Strijd

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 15 februari vindt de derde voorronde van de T-Strijd 2020 plaats. T-Strijd is dé bandwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Dit zijn de bands die tijdens de voorronde gaan strijden voor de jury- en publieksprijs: Mindfuel, Everyday Robots, AAD en Muddler. Meer informatie over de bands en de T-Strijd vind je op de website van Gebouw-T. Entree is gratis en de deuren gaan om 20.30 uur open.

Afbeelding