Bij het Halsterse kwiscircuit krijgen de deelnemers in een gezellige ambiance vragen voorgeschoteld in tien verschillende categorieën.
Bij het Halsterse kwiscircuit krijgen de deelnemers in een gezellige ambiance vragen voorgeschoteld in tien verschillende categorieën. Foto: Bep Tielemans

Nieuwe reeks kwissen Halsteren

HALSTEREN - Het Halsterse kwiscircuit begint weer op zaterdag 21 maart bij Café-zaal De Roos. In totaal worden er in 2020 zes kwissen gehouden, afwisselend bij De Roos, Tivoli en De Kannebuis. De deelnemers krijgen steeds honderd vragen voorgelegd in de bekende categorieën: muziek, flora en fauna, medisch, Nederlandse taal en literatuur, aardrijkskunde, geschiedenis, film en tv, politiek, eten en drinken, sport.

Net als vorig jaar zijn er dagprijzen te winnen en overall prijzen. Om mee te doen voor de overall prijzen moet een team aan vijf van de zes kwissen deelnemen. Een kwisavond begint steeds om 20.00 uur. Dit jaar mogen er zes spelers in een ploeg zitten. Vorig jaar gebeurde het weleens dat er drie echtparen in één ploeg wilden deelnemen. Dat ging toen niet omdat er maar vijf spelers per team mee mochten doen. Vandaar de uitbreiding van zes spelers per ploeg.

Speeldata: alle kwissen zijn op zaterdagavonden: 21 maart De Roos, 18 april Tivoli, 9 mei De Kannebuis, 26 september De Roos, 17 oktober Tivoli, 14 november De Kannebuis.

Aanmelden en meer informatie? Bel 06-51348488 of kom langs bij een van de kwislocaties.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding