Piëteitsvolle uitvaartverzorging staat voorop

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Bij uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen staan persoonlijke aandacht, flexibiliteit en piƫteitsvolle verzorging voorop in haar onderneming.

Nabestaanden kunnen, wanneer dit door hen gewenst is, veel zelf doen en ontvangen daarbij de nodige ondersteuning en advies met aanwezigheid vanuit de onderneming, maar wel op de achtergrond. Zo krijgt de uitvaart een persoonlijk karakter.

Familiekamer

Bij uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen kan men kiezen uit enkele mogelijkheden betreffende het opbaren. Diverse mogelijkheden zijn het opbaren in de huiselijke aula aan de Marconilaan 2 in Bergen op Zoom of opbaren in de 24-uurs familiekamer aan de Melanendreef 31 in Bergen op Zoom. In de 24-uurs familiekamer kan men de dierbare bezoeken zonder hiervoor een afspraak te maken. Zowel in de aula als in de familiekamer die 24 uur toegankelijk is, is het mogelijk om een uitvaartbijeenkomst te houden van ongeveer 25 personen.

Opbaarplateaus

In Nieuw-Vossemeer beheert uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen de afscheidskamer aan de Achterstraat 13, bij de zijkant van de Joannes de Doperkerk, voorheen het mortuarium. Indien men kiest voor thuis opbaren, heeft Jannie hiervoor ook de juiste benodigdheden. Uitvaartverzorging Jannie beschikt ook over opbaarplateaus zodat opbaren in een kist niet direct noodzakelijk is.

Wensen zijn de basis

Soms kiezen mensen ervoor om hun eigen uitvaart vooraf te bespreken. Tijdens de daadwerkelijke voorbereiding van de uitvaart vormen deze wensen een basis. Het geeft de nabestaanden een goed gevoel wanneer je aan de wensen van de overledene, omtrent de uitvaart, hebt kunnen voldoen.

Uitvaartleidsters

Samen met uitvaartleidsters Jeanne Huijsmans uit Steenbergen, Constance Brugmans uit Roosendaal en de medewerksters voor overige werkzaamheden, vormen zij een goed team om een uitvaart met aandacht en piƫteitsvol te regelen en te realiseren.

Persoonlijke uitvaart

Mochten er vragen zijn omtrent de uitvaart, of belangstelling voor een boekje 'Persoonlijke uitvaart naar wens', neem gerust contact op met uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen op telefoonnummer (0164) 246664 of (06) 51910414. Het postadres is de Loonberg 26, 4617 NX, Bergen op Zoom. E-mail: janniehulsbergen@home.nl of
info@jannieuitvaartverzorging.nl.
Voor omgeving Steenbergen en Nieuw-Vossemeer kan men eventueel ook direct contact opnemen met Jeanne Huijsmans op telefoonnummer: (06)13433461.

Uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen is aangesloten bij Netwerk Uitvaartvernieuwers.