Afbeelding
Foto:

Stichting Braderie zoekt goede doelen

LEPELSTRAAT - Zoals elk jaar wil de Stichting Braderie Lepelstraat weer een club, vereniging of goed doel uit het dorp Lepelstraat sponsoren. Elke club, vereniging of organisatie uit het dorp kan een aanmelding doen via sbl@home.nl voor financiële ondersteuning. Enkel bestuursleden mogen een aanvraag indienen en de aanvraag dient onderbouwd te zijn waarom, hoeveel en met welk doel men de steun aanvraagt. Stichting Braderie Lepelstraat kan enkele organisaties ondersteunen maar op is op.

Lezing Fort de Roovere

HALSTEREN - Na de ledenvergadering van Heemkundekring Halchterth op donderdag 30 januari verzorgt Peter Sinke een lezing: 'Van bos naar beleefbaar monument' over het behoud en herstel van Fort de Roovere als levenswerk van Jan Sinke. De zaal in heemhuis de Hof van Ram aan de Beeklaan 29a gaat open om 19.30 uur, de ledenvergadering begint om 20.00 uur. Aansluitend is de lezing waarbij iedere belangstellende van harte welkom is. Wijlen Jan Sinke, de vader van Peter en destijds wethouder in Halsteren, heeft veel betekend voor Fort de Roovere.

Inloophuis Het Getij

OSSENDRECHT - Het Getij is een ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Er zijn diverse activiteiten in Ossendrecht: dinsdag 4 februari: ontspanningsoefeningen en lunch, woensdag 5 februari: workshop speksteen, donderdag 6 februari: workshop tiffany/glas-in-lood in Huijbergen. Nadere informatie over de activiteiten zijn te vinden op de website van Het Getij: www.hetgetij.com Info Ossendrecht: 06 2282 3531. Info Bergen op Zoom: 06 2282 3504.

Workshop schilderen in Woensdrecht

WOENSDRECHT - Vrijdag 31 januari wordt onder begeleiding van Clara van Prooijen van 14.00 tot 17.00 uur een workshop schilderen gegeven in het participatiecafé in Woensdrecht. U kunt zelf met een idee komen en daar dan begeleiding bij krijgen. Heeft u nog nooit geschilderd dan zijn er voor beginners genoeg voorbeelden aanwezig om in 1 middag een leuk schilderij te maken. De kosten bedragen 20 euro inclusief materiaal en koffie of thee. Aanmelden kan per telefoon:
06 4100 2777 of per e-mail:
info@woensdrechtwerkt.nl

Popkoor The Sparrows

REGIO - Popkoor The Sparrows uit Steenbergen neemt op zaterdag 9 mei deel aan de tweede en speciale editie van RotjeKoor, voorafgaande aan het Eurovisie Songfestival 2020. Voor het koor een mooie gelegenheid om nieuwe nummers die momenteel ingestudeerd worden voor de eerste keer voor publiek op de planken te brengen. De nummers zijn een onderdeel van de show 'Hello Goodbye'. Een show die in het kader van het 10 jarig jubileum van het koor momenteel geoefend wordt. Voor een deel van het koor is het bovendien voor de eerste keer dat zij deel nemen aan een groots opgezet festival, want het koor is recent uitgebreid met 15 nieuwe leden.