Afbeelding
Foto: Cathrien van de Veerdonk

Avondje lachen met Mark van de Veerdonk

HOOGERHEIDE - Mark van de Veerdonk behoeft geen introductie. Hij is al een aantal malen eerder bij podium Kloosterhof geweest en staat garant voor een avondje lekker lachen!

Ook zijn nieuwe voorstelling belooft op zaterdag 8 februari weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal vijftig minuten ontiegelijk lachen, onder het motto 'Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken'. In Geen Viking doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

'Wat het decor wordt? Van de Veerdonk kan slechts één ding verklappen: geen Viking'. Entree kost €18,00 inclusief pauzedrankje, aanvang is 20.15 uur.

Weer boekenmarkt bij de Vrijmetselarij

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op zondag 2 februari wordt tussen 13.30 en 16.30 uur de maandelijkse boekenmarkt gehouden in het Logegebouw van de Vrijmetselarij, Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom.

Er is een ruime keuze romans, boeken over geschiedenis et cetera. Hier kunnen ook oude boeken worden afgegeven. De opbrengst is bestemd voor vragen om geldelijke ondersteuning van verenigingen in de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht. Voor informatie en contact: orvingpeter@hotmail.com

Gezamenlijk prinsenbal is dit jaar in Putte

ZUIDWESTHOEK - Het jaarlijkse gezamenlijke carnavalsbal met prinsen uit diverse dorpskernen van de gemeente Woensdrecht is weer in aantocht.

Dit jaar is het de beurt aan SC de Grensneus om dit te organiseren en dan wel op zaterdag 1 februari vanaf 20.30 in MFC De Biezen in Putte. Carnavalsstichtingen K.S. de Snoeken uit Hoogerheide/Woensdrecht en CS de Sanegeit uit Huijbergen zijn ook van de partij. Voor Prins Fon van KS de Snoeken zal het helemaal speciaal zijn omdat dit zijn laatste jaar als prins is. Ook voor SC de Grensneus is het speciaal omdat Prins Fred samen met een nieuwe Grootste Boer Gerrit en nieuwe Nar Gootje hun opwachting zullen maken. Deze avond zal muzikaal ondersteund worden door DJ Ron van Hoof en ook de Boerenkapel van Huijbergen is erbij.

'Dus heb je zin in een gezellig avondje carnaval kom allemaal gezellig langs.'