Vlnr: Gert-Jan Veraart van De Leutige Bouwers, Mark Hack van CV 't Vagevuur, Rik Linssen van PLUS en Michiel Nefs van Bouwclub de Waterstraot.
Vlnr: Gert-Jan Veraart van De Leutige Bouwers, Mark Hack van CV 't Vagevuur, Rik Linssen van PLUS en Michiel Nefs van Bouwclub de Waterstraot. Foto:

Leuke actie voor lokale bouwclubs

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Carnaval is weer in zicht! Daarom kan men vanaf zondag 26 januari 2020 bij PLUS Halsteren sparen voor unieke onderzetters, ontworpen door lokale bouwclubs.

"De actie van vorig jaar was zo'n groot succes, dat we ook dit jaar hebben besloten om in samenwerking met de lokale bouwclubs een leuke actie in elkaar te zetten", vertelt Rik Linssen van PLUS Halsteren. Vorig jaar kon men sparen voor carnavals-mokken, ontworpen door B.C. De Waterstraot, De Leutige Bouwers en CV 't Vagevuur. Dit jaar wordt het spaarzegels plakken voor unieke setjes onderzetters, ontworpen door dezelfde bouwclubs.

De onderzetters zijn niet alleen heel erg leuk, je steunt er ook nog eens je favoriete bouwclub mee. Een deel van de opbrengst van de actie gaat namelijk naar de bouwclubs. Op deze manier slaan PLUS Halsteren en de bouwclubs hun handen ineen om er een onvergetelijk carnaval van te maken.

Bij besteding van €10,- ontvang je één spaarzegel en met vier zegels kun je een setje onderzetters aanschaffen voor €3,99. Van elk setje onderzetters dat er wordt verkocht gaat er één euro naar de bouwclub. De actie loopt van zondag 26 januari tot en met zaterdag 22 februari 2020. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en 29 februari 2020. Voor deze actie geldt OP=OP en de actie loopt exclusief bij PLUS Halsteren.

Clubkas spekken

De drie bouwclubs zijn in hun nopjes met de veelbelovende actie. Michiel Nefs van bouwclub De Waterstraot uit Halsteren: "Vorig jaar was de carnavals-mokken actie bij PLUS een groot succes. Wij zijn blij dat de actie nu een vervolg krijgt met unieke setjes van vier verschillende mooie onderzetters."

Ook Gert-Jan Veraart van De Leutige Bouwers uit Lepelstraat reageert enthousiast: "Dit belooft weer een hele goede actie te worden om de clubkas te spekken. We zijn erg dankbaar dat PLUS zo met ons meedenkt."

Mark Hack van Carnavalsvereniging 't Vagevuur uit Lepelstraat kijkt met belangstelling uit naar het verloop van de onderzetters-actie. "Dit is weer een mooie leutige actie die hopelijk net zo'n daverend succes wordt als de carnavals-mokken actie van vorig jaar. Wij kijken ernaar uit en hopen overal onderzetters aan te treffen, uiteraard onder de vele mokken."