Het huidige pand van Buurstee Advies, met rechtsonder de nieuwe locatie.
Het huidige pand van Buurstee Advies, met rechtsonder de nieuwe locatie. Foto:

Meer rust, ruimte en privacy voor Buurstee Advies

HOOGERHEIDE – Buurstee Advies verhuist. Niet ver, van nummer 100 naar nummer 104 in de Raadhuisstraat, maar de verhuizing betekent een wereld van verschil. Het deskundige advies zonder teveel omhaal blijft, maar de rust, ruimte en privacy om dat advies nog beter over te brengen zijn nieuw.

Buurstee Advies groeit al tien jaar gestaag. Van een éénmans adviesbureau heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een familiebedrijf waarin vader, en zoon deel uitmaken van een sterk en ervaren team. Dat is natuurlijk iets waarop ondernemer Pierre Buurstee erg trots is, maar het brengt ook logistieke uitdagingen met zich mee. Want er komt een punt waarop het maximale aantal bureaus dat in een kantoor past is bereikt. Op dat punt bevindt Buurstee Advies zich op dit moment, en daarom is een groter kantoor nodig. Pierre Buurstee vond dat letterlijk twee deuren verder, in het pand waar tot voor kort restaurant El Sueño gevestigd was. "We blijven in het hart van de Raadhuisstraat, maar qua oppervlakte gaan we er flink op vooruit", zegt Pierre Buurstee, "ons huidige kantoor is 120 vierkante meter groot, straks hebben we er ruim 200 tot onze beschikking."

Dienstverlening

Die ruimte is hard nodig. Niet alleen voor de bureaus, maar vooral ook voor de nodige rust en privacy. Daarmee kunnen wij de dienstverlening van Buurstee Advies nog verder verbeteren, legt Pierre Buurstee uit: "In ons nieuwe pand kunnen we in alle rust gesprekken voeren, desgewenst in de privacy van een aparte spreekkamer. Bovendien is het ook voor ons fijner werken met iets meer ruimte tussen de bureaus. Dit pand is een win-winsituatie." De komende weken staan in het teken van de inrichting van het nieuwe kantoor. "We hopen uiterlijk begin maart aan de slag te kunnen", zegt Buurstee.

Pierre Buurstee begon zijn carrière ruim 25 jaar geleden bij Rennen assurantiën B.V. Buurstee Advies is daarom logischerwijs van oorsprong verzekeringsspecialist. Klanten op een laagdrempelige manier verbinden met de complexe verzekeraars, waar steeds minder mogelijk is, dat is waarin Buurstee Advies uitblinkt. En in service natuurlijk. "Service", zegt Pierre, "dat is niet alleen dat de lijnen met de klanten kort zijn, maar dat klanten je 06-nummer hebben en weten dat je snel te bereiken bent wanneer er een probleem is. Als klanten ons nodig hebben, dan zijn we er. "

Hypotheekadvies

Ook hypotheekadvies blijven Pierre en zijn team in het nieuwe pand aanbieden. Pierre die er plezier in heeft om de beste hypotheek bij elke situatie te vinden. "De lage hypotheekrente maakt dit een geweldig moment om een hypotheek af te sluiten", zegt Buurstee, "maar de keerzijde daarvan is dat het fiscale voordeel van de hypotheekrenteaftrek een stuk kleiner is geworden. Evengoed blijft er een recht op hypotheekrenteaftrek, en daar haal je altijd voordeel uit. Wij adviseren graag over de beste hypotheek."

Afbeelding