Afbeelding
Foto:

Assertiviteitstraining

BERGEN OP ZOOM - WijZijn Traverse Groep, organisatie voor maatschappelijk welzijn in westelijk Noord-Brabant, start bij voldoende deelnemers in Bergen op Zoom een assertiviteitstraining voor mannen en vrouwen. De training bestaat uit 9 bijeenkomsten op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Het niet durven opkomen voor uzelf kan bijvoorbeeld komen omdat u het moeilijk vindt om 'nee' te zeggen, terwijl u het eigenlijk niet eens bent met hetgeen er gezegd of gevraagd wordt. Of omdat u zich angstig of gespannen voelt en dus niet kunt zijn zoals u wilt. U 'slaat dicht' als mensen u iets vragen en u met de situatie geen raad weet. De assertiviteitstraining biedt de mogelijkheid om daarin verandering te brengen. Door te oefenen en ervaringen uit te wisselen, door het verkrijgen van inzicht. U leert uw eigen grenzen aan te geven, op uw manier. U krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en zelfrespect. Is een assertiviteitstraining iets voor u? Meldt u zich dan aan via 0164-237056.

Hits van King of Pop

BERGEN OP ZOOM - Op vrijdag 16 oktober komt de tour 'This Is Jackson – The Hits' naar Gebouw-T. Een avondvullende show met alle hits die The King of Pop in zijn hele carrière heeft uitgebracht. Waaronder natuurlijk zijn grootste hits als soloartiest 'Billie Jean', 'Beat It' en 'Thriller', maar ook zijn periode bij Jackson 5 blijft niet onderbelicht. De kaartverkoop is direct gestart via de website van Gebouw-T. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij De Waterput en VVV Brabantse Wal. Een kaartje kost in de voorverkoop € 22,50. Meer informatie vind je op de website www.gebouw-t.nl.

Nieuwe gemeentegids

GEMEENTE WOENSDRECHT - De gemeente Woensdrecht en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Vanaf 20 januari 2020 (week 4) worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/ organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Woensdrecht) of bel (0223) 673 010.

Politie in 2030

OSSENDRECHT - Op donderdag 23 januari is er een culturele avond met het thema: De Politie in 2030 - Hoe gaat de politie en het politiewerk er in de toekomst uitzien? Ondermijning, vermenging boven- en onderwereld, capaciteit, veranderende verwachtingen van burgers, toenemend geweld, cybercriminaliteit. Over al dit soort onderwerpen gaat Jaco van Hoorn in gesprek en geeft hij antwoord op vragen. Jaco van Hoorn is directeur van de stafdirectie Operatiën van de korpsleiding van de politie. Hij is ook bekend met de lokale situatie aangezien hij tot eind 2018 plaatsvervangend politiechef bij de eenheid Zeeland-West-Brabant was. De avond gaat van start om 20.00 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres: arkelfam@wxs.nl

Afbeelding