Afbeelding
Foto:

Informatieavond De Nieuwe Hoorn Putte

PUTTE – Op dinsdag 28 januari vindt er in Putte een informatieavond plaats over het nieuwbouwproject De Nieuwe Hoorn. Recht tegenover het Tervoplein op de voormalige locatie van café Den Hoorn in het hart van Putte verrijzen 21 luxe appartementen.

De informatieavond start om 19.00 uur, in het pand van De Hypotheekadviseur aan de Julianastraat 2 in Putte. Ontwikkelaar De Nieuwe Hoorn, aannemer De Nijs – Soffers en makelaar Maes geven er uitleg over het nieuwe plan.

Oplevering

Op dit moment wordt de oplevering gepland voor eind 2021, en directeur Luc de Nijs van aannemersbedrijf De Nijs - Soffers hoopt dat de bouwwerkzaamheden nog dit jaar, na de bouwvakvakantie, kunnen starten."

Breestraat

"De informatieavond is niet alleen bedoeld voor geïnteresseerden, maar zeker ook voor omwonenden die we graag willen betrekken bij het proces", zegt De Nijs. Uit de buurt ontving hij al signalen van mensen die bezorgd waren dat de bouw niet beperkt zou blijven tot de Antwerpsestraatweg, maar zich zou uitstrekken tot de Breestraat. Die mensen stelt hij alvast gerust: "Dat is niet de bedoeling."

Inschrijven

Inschrijven voor de informatieavond kan via www.denieuwehoorn.nl

Studie van het nieuwbouwproject De Nieuwe Hoorn in Putte.