Afbeelding
Foto:

Bob Mustang

PUTTE - Al ruim 13 weken staat Bob van Vliet, artiestennaam Bob Mustang en 78 jaar, elke avond bij TV Oranje in de top van de verzoekparade. Samen met menig bekend artiest. "Bijna alle kranten en weekbladen hebben hier veel aandacht geschonken, temeer omdat dit nummer 'Aan de bar' een bijzonder geschikt nummer is voor de carnaval", zegt de Puttenaar. In de top 1000 van TV Oranje stond Bob op plek 33.

Rijbewijskeuringen

HOOGERHEIDE - Op 24 februari is het weer zover, je kunt je dan laten keuren voor je rijbewijs door een geregistreerde keuringsarts bij de BWI, De tarieven van de keuringen zijn gelijk aan 2019, dus géén prijsverhoging. Voor een afspraak kunt u naar 0164 - 672 049 bellen tussen 10.00 en 12.30 uur en 13.00 en 16.00 uur. Of stuur een e-mail (info@bwiwoensdrecht.nl) met uw naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Fijn wandelen

HOOGERHEIDE - Tijdens de wandelcursus onder leiding van Marijke Fix van Vooruitzicht Wandelen en Vitaliteit, leer je op een gezonde, ontspannen manier en naar eigen vermogen te wandelen. De cursus duurt 12 weken, waarbij je in week 12 klaar bent voor de eindwandeling van een uur op tempo. Elke groepsles duurt anderhalf uur, waarin ook aandacht wordt besteed aan warming-up, wandeltechniek, ademhaling, core-training en cooling down. De cursus start op maandag 3 februari om 19.30 uur vanaf het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen. De eigen bijdrage is 50 euro (te voldoen bij inschrijving). Een goodie-bag, 11 trainingen van 1,5 uur en de eindloop samen met de cursisten vanLearn2run is hierbij inbegrepen. Ter afsluiting van de cursus ontvangt u een certificaat. Op maandagavond 27 januari om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst over de cursus 'Beginnen met wandelen' en 'Learn2Run' bij het BWI aan de Kromstraat in Hoogerheide. Voor meer informatie of inschrijven kan per email naar vooruitzichtwandelenvitaliteit@gmail.com, via de facebookpagina en instagram "vooruitzichtwandelenvitaliteit" en tijdens de informatieavond. Liever hardlopen dan wandelen? Voor informatie kunt u terecht bij de facebook pagina van Learn2Run Woensdrecht. Inschrijven kan via learn2runswoensdrecht@gmail.com en tijdens de informatieavond.