Afbeelding
Foto:

1100 euro voor 't Spinooltje

HALSTEREN - De boerenkerstmarkt die vorige maand plaatsvond in café-zaal Tivoli heeft een mooi bedrag van 1100 euro opgeleverd. Dit geld is bestemd voor 't Spinooltje, dat jaarlijks een groots gehandicapten carnavalsbal organiseert.

Het was even schrikken voor de leden van Werkgroep Boerenmarkt Halsteren toen enkele dagen voor de geplande 14 december slecht weer voorspeld werd. Er werd een Plan B uitgewerkt en waar de kerstmarkt in Dordrecht niet door kon gaan, werd in Halsteren met café-zaal Tivoli een goed alternatief gevonden. Binnen was er helaas geen ruimte voor de geplande oldtimer tractoren, smidsvuur of springkussen. Maar er kon wel genoten worden van een gezellige kerstsfeer met diverse kraampjes waar leuke (kerst) spullen, glühwein, een assortiment aan koek en cake, maar ook erwtensoep en hamburgers verkocht werden. Ondertussen kon er genoten worden van de mooie en gezellige klanken van Vuur en Vlam, Bravoure en Lemon Brass. Ook kon er meegedaan worden aan een loterij waar diverse prijzen verloot werden ten behoeve van het goede doel 't Spinooltje uit Halsteren. Al met al kunnen we terugkijken op een succesvolle dag met een mooie opkomst.
Dankzij de sponsoring van de winkeliersvereniging Halsteren, particulieren, alle bezoekers en de inzet van iedereen die bij de boerenkerstmarkt betrokken is geweest, is er voor 't Spinooltje een mooi bedrag opgehaald van €1100,00.
Deze opbrengst is inmiddels door de werkgroep overhandigd aan 't Spinooltje.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding