Olympus'69 badminton jeugd.
Olympus'69 badminton jeugd. Foto: Bep Tielemans

Olympus '69 badminton zoekt versterking

HALSTEREN - Badmintonvereniging Olympus’69 uit Halsteren zoekt enthousiaste nieuwe leden die graag voor hun plezier en recreatief willen badmintonnen.
De vereniging staat voor gezelligheid onderling en sportiviteit. Olympus'69 heeft zowel een jeugdafdeling als een seniorafdeling badminton. Op woensdag is de speel/trainingsavond, waarbij de jeugdleden vanaf 18:30 uur tot 20:00 uur trainen en vanaf 20:00 tot 22:00 uur is het de beurt aan de seniorleden. Thuisbasis is sporthal de Kannebuis aan Poelekes 12 in Halsteren.
Over het algemeen wordt er gedubbeld en er wordt niet gekeken of je nu beginner dan wel gevorderde bent, zolang er maar met plezier kan worden gespeeld. Belangstellenden kunnen eerst 4 keer gratis komen spelen, en als het bevalt, verwelkomt Olympus'69 hen graag als lid. Kosten per kwartaal zijn voor jeugdleden 27 euro en voor seniorleden 39 euro. Het is niet nodig om een afspraak te maken maar kom gewoon een keertje op de woensdagavond binnenvallen met je sportkleding aan en speel direct mee! Voor meer info, kijk op de website: www.badminton.olympus69.nl

Mountainbiketocht 14 in 't uur

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Op zondag 26 januari houdt Roparunteam 14 in 't uur de jaarlijkse mountainbiketocht.

Deze toertocht die voor 80 procent door bos gaat is geschikt voor alle mountainbikers. De route van 30 km is voor al bedoeld voor minder getrainde bikers; de tocht over 50 km gaat over veel heuvelachtig terrein, singeltracks en over het nieuwe parcours de Col du Kragge. De tocht is uitgezet door enthousiaste mountainbikeliefhebbers van het Roparunteam en met medewerking van de Trapke Op Trappers.
Inschrijven voor de tocht kan zondag tussen 8.30 en 10.30 uur bij Trapke Op aan Weg naar Wouw 17 in Huijbergen. De opbrengst van de inschrijving komt geheel ten goede aan het goede doel: de zorg voor kankerpatiënten.