Dorpspunt 't Blickvelt
Dorpspunt 't Blickvelt Janet Koster

Dorpspunt 't Blickvelt

WOENSDRECHT - Al bijna 13 jaar is Dorpspunt ’t Blickvelt een begrip in Woensdrecht. Veel mensen genieten van de gastvrijheid. Door de week kan er gekaart, geborduurd, biljart en gehandwerkt worden. De openingstijden zijn een beetje veranderd: maandag- dinsdag- woensdag en donderdagmiddag open van 13.30-16.30 uur. Vrijdag gesloten. En kom ook eens voor een lekker bakje koffie met gratis koek langs op de woensdagmorgen. Dan is het Dorpspunt open van 10.00 tot 12.00 uur. Ook heel wat verenigingen weten het Dorpspunt te vinden voor activiteiten en vergaderingen. Ook voor een gezellige familiefeest kunt u er terecht. Het Dorpspunt zelf organiseert heel wat activiteiten, denk bijvoorbeeld aan de Gezellig Weg Zondag met lunch en bingo en één keer in de maand een uitgebreide lunch. Alles kan in die grote huiskamer in Woensdrecht. Voor de Gezellig Weg Zondagen zijn de data alweer bekend. 19 januari (vol), 9 februari, 8 maart, 19 april, 24 mei en 14 juni. Het Dorpspunt is op zoek naar vrijwilligers. Kom eens langs om kennis te maken of neem contact op met Mirian Goorden, tel. 06-81390749. Ook voor andere informatie of het huren van de ruimte kunt u bij Mirian terecht.

Kaarters gezocht

WOENSDRECHT - Op dit moment is Dorpspunt ’t Blickvelt op zoek naar rikkers. ’t Blickvelt houdt één keer in de maand op vrijdagavond een Rikavond. Het groepje wordt wat klein en daardoor is het Dorpspunt op zoek naar rikkers. De avond begint om 20.00 uur (u kunt terecht vanaf 19.30 uur) en er worden 2 rondes gekaart waar u punten kunt scoren. Op het eind van de avond worden de beste 4 of 5 verrast met een leuk huishoudelijk of eetbaar pakket. Er is ook een loterij waar je voor een paar centen leuke prijsjes kunt winnen. Ook hier zijn de data voor de eerste helft van het jaar al bekend: 17 januari, 28 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni.

Het Liefdescollege

HOOGERHEIDE - Cabaretière Renate Reijnders wordt ook wel de Nederlandse Ruby Wax genoemd. Ze is zaterdag 25 januari 2020 om 20.15 uur in Podium Kloosterhof te zien met een reprise van Het Liefdescollege. Kom naar Het Liefdescollege voor een romantische avond met bruikbare tips en hilarische facts over de liefde. Voor mensen met een relatie en de happy singles. Het Liefdescollege is cabaret, show en college ineen. De voorstelling is doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk en wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken. Entree: €17,00 inclusief een pauzedrankje. Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl Telefonische informatie: 0164-620221.

Ogham met 'Celtic Songs and Tunes'

HOOGERHEIDE - Deze zeer enthousiaste groep heeft al vaker bij Podium Kloosterhof gespeeld. Ze doen er veel mensen een plezier mee om de muzikanten opnieuw te laten optreden in Hoogerheide op zaterdag 18 januari 2020 om 20.15 uur. Celtic folk, met een eigen sound, met eigen composities maar ook met bekende klassiekers. Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl Telefonische informatie: 0164-620221. Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, Hoogerheide.

Afbeelding